SEO cursus of opleiding

Volg je een SEO cursus of opleiding, dan is de online-tool SEO-dashboard een ideaal hulpmiddel om onderzoek te doen aan de SEO optimalisatie van een website.

SEO cursus

Op dit moment geven wij geen SEO cursus of opleiding. Wel kun je bij ons gebruik maken van SEO software en de SEO checklist downloaden. Voor klanten die ook een website bij ons afnemen, geven wij vaak één op één een uitleg over het gebruik van hun website. SEO maakt hier onderdeel van uit.

Indien gewenst kunnen we een apart dagdeel plannen voor een SEO-cursus, waarin we uitleggen wat zoekmachine optimalisatie is, zoekwoord onderzoek en wat je op SEO gebied aan je website kunt verbeteren zodat deze beter vindbaar wordt in Google en andere zoekmachines.
Daarbij maken we ook gebruik van onze eigen SEO-dashboard.
Deze tool biedt o.a. de volgende elementen:

Andere SEO-tools

Afhankelijk van welk CMS is gebruikt maken we gebruik van Yoast SEO (WordPress) of PWT-SEO (Joomla). Beide extensies zijn uitbreidingen op het CMS en geven de gebruiker directe informatie over de SEO status van teksten die op de website worden gebruikt.

WordPress SEO
Het SEO dashboard is een prima aanvulling op een WordPress SEO cursus aangezien deze software  ook je WordPresss website kan scannen en een SEO rapportage kan maken, als aanvulling op de Yoast SEO-tool.

Joomla SEO
Hetzelfde geldt voor een Joomla SEO cursus, ook een Joomla website wordt prima gescand en een goed bruikbaar SEO-advies wordt zichtbaar. Daarmee kan het goed gebruikt worden naast SEO-PWT de SEO-analyse tool van je Joomla website.

 

Volg jij een SEO cursus of opleiding?

Wil je met je website bovenaan komen in Google, meer bezoekers krijgen en dus beter vindbaar? En volg je daarvoor een training of cursus? Dan kun je gebruik maken van onze software. Als je ook een website hebt die je wilt verbeteren, koppelen wij deze aan je software en kun jij optimaal je SEO-cursus volgen. Vraag bij ons op wat de mogelijkheden zijn.

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small