Joomla!

Joomla cmsJoomla is een Content Management Systeem (CMS); een programma waarmee een website gemaakt en beheerd wordt via de browser van de gebruiker. Joomla is een 'open source' pakket en wordt ontwikkeld door een grote gemeenschap van programmeurs en vrijwilligers. Dat heeft een aantal voordelen voor jou als gebruiker: het is gratis beschikbaar en er wordt heel veel voor ontwikkeld.

Voordelen Joomla

 • De beheeromgeving is de Joomla Administrator. Deze is niet alleen in het Engels maar ook in het Nederlands beschikbaar.

 • Joomla 3.6 is de nieuwe versie en veel stabieler dan vorige versies en garandeert de veiligheid van jouw website.

 • Doordat er vele programmeurs wereldwijd werkzaam zijn aan extra functionaliteit voor Joomla, is Joomla makkelijk uitbreidbaar; veelal met gratis extensies.

 • Je kunt tegelijkertijd met meerdere mensen aan de website werken.

 • UItstekende support; 24/7, vanwege de grote, wereldwijde, gebruikersgemeenschap. .

 • Joomla maakt gebruik van SEO (zoekmachine optimalisatie) – een speciale module zorgt voor zoekmachine vriendelijke URL's, waardoor je website beter vindbaar wordt in zoekmachines.

CMS standaard mogelijkheden

 • Zelfstandig aanpassen en plaatsen van teksten, afbeeldingen, foto's en video's (YouTube).
 • Zelf beheren van het navigatiemenu en daarmee de structuur van je website;
 • Publiceren van nieuwsberichten op de homepage of elke andere pagina (kompleet met archief).
 • Publiceren van pagina's op tijdbasis (schedule).
 • Contactformulier - de bezoeker vult het formulier in dat vervolgens per mail naar je wordt toegestuurd (daardoor geen kans op virussen).
 • Website is zoekmachine ge-optimaliseerd; dus beter vindbaar en meer gerichte bezoekers.
 • Online content beheer; dus geen software installatie nodig.

Joomla extra functionaliteit

Om Joomla te voorzien van extra functionaliteit zijn er speciale componenten en modules beschikbaar. Denk hierbij aan een forum, gastenboek, vragenformulier, online reservering, webwinkel, diashow, delen van documenten en kennisuitwisseling, uitgebreide zoekfunctie, online nieuwsbrieven, YouTube en video-integratie, etc.

 

Joomla iets voor mij?

Als je gemakkelijk de teksten op je website wilt kunnen beheren, zonder kennis van HTML en zonder software op je PC te installeren, dan is Joomla uitermate geschikt. Je hoeft alleen maar een PC met browser en een internetaansluiting te hebben om je eigen Joomla website te onderhouden. 1-2-appletree zorgt voor de installatie en ontwerpt een template, zodat jouw website overeenkomt met je huisstijl. Vervolgens maken we de verschillende pagina's die je wenst en de navigatie. Eventuele extra functionaliteit bouwen we meteen voor je in.

Later uitbreiden kan heel gemakkelijk. Dat is het grote voordeel van dit CMS. Je begint eenvoudig en kunt uitbreiden met een nieuwsbrief, weblog, foto-slideshow, etc.

Joomla specialist

Meer weten? Bel even met 1-2-appletree - Joomla webdesigner in Dordrecht tel: 078 - 617 95 10

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small