Webshop

Wil je je producten via een webshop verkopen, dan helpen we je graag verder.
We vertellen je over wat de mogelijkheden zijn m.b.t. een webshop in eigen  beheer (Hikashop) of een SaaS oplossing (Software as a solution). We praten uitgebreid over je doelgroep (B2B of B2C), verzendmethoden, inrichting van de webshop, etc. Tevens helpen we je met de betaalmogelijkheid zoals Payment Service Providers en iDeal.

Een webshop met afreken mogelijkheid, moet op een betrouwbare server en veilig draaien. Wij bieden een uitstekende omgeving voor je Joomla site met webshop en een SSL certificaat.

HikaShop

Voor het Joomla CMS geven we de voorkeur aan HikaShop. Dit webshop systeem kent een goed ontwikkel team, een uitgebreid forum ter ondersteuning en is populair in Nederland.
HikaShop is een Joomla extensie en kent vele instel mogelijkheden voor betalingen (iDEAL), verzendwijzes, etc.

Betalen met iDEAL

Hikashop kent vele betaalmogelijkeden, standaard worden er 70 verschillende plugins meegeleverd, waaronder: overboeking, credit cards, PayPal, etc.
Voor iDEAL zijn er 2 verschillende koppelingen beschikbaar: JDiDEAL  en CCiDEAL. (deze worden separaat aangekocht)

De 1e Joomla Extension Meeting (wereldwijd!) is in Nederland (mede door ons) georganiseerd met als onderwerp: HikaShop.

Ervaringen
We hebben ervaring met:

  • Virtuemart (1,2 en 3)
  • HikaShop
  • Joomla webmandje-systemen

Na ervaringen met Virtuemart 1 en 2 ben ik noodgedwongen de markt wezen verkennen en bij HikaShop uitgekomen. VirtueMart 3 liet nl. te lang op zich wachten. Inmiddels heeft Hikashop bewezen een stabiel platform te zijn die continu doorontwikkeld en uitstekende support geeft via o.a. het forum.

 

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small