Over 1-2-appletree

Sinds 2006 helpen we ondernemers (MKB én ZZP) met hun  online zichtbaarheid. Met veel plezier ontwikkelen we dagelijks Joomla websites, doen we onderhoud  aan bestaande sites, optimaliseren we de snelheid van websites, analyseren funnels, heatmaps en conversie optimalisatie en duiken we in de wondere wereld van zoekmachine optimalisatie.

Wat

We bouwen Joomla websites (daar zijn we specialist in) of Wordpress sites, die jij als klant zelf kan gebruiken, denken mee in welke functionaliteit je nodig hebt (contact formulier, video, pop-up box, e-mail nieuwsbrief, ...), regelen de hosting, zetten e-mail campagnes op en als je het nodig hebt, zorgen we ervoor dat je website snel beschikbaar is (snelheids optimalisatie), optimaal presteert (conversie optimalisatie, funnel tracking en heatmaps) en goed gevonden wordt in zoekmachines (SEO)
Ook worden we wel eens gebeld door klanten die hun site niet goed onderhouden hebben: ze zijn gehacked! Heel vervelend, maar het komt veelvuldig voor.
In de online wereld is technisch onderhoud belangrijk, en doe je dat niet consequent, dan is het wachten tot dat een hacker je site te pakken krijgt. Wij helpen je graag verder om je site weer live te krijgen. Met ons Joomla Monitoring Systeem kunnen we je site helemaal doorlichten en de hacks opsporen.
Met ons SEO-dashboard, een online tool voor het optimaliseren van websites voor zoekmachines, kun je elke website en webshop doorlichten. SEO optimalisatie doen we voor met name Joomla en Wordpress websites.

En wat doen we niet: het internet marketing vak is heel breed, we kunnen niet alles, dat willen we ook niet.
Voor social media (Facebook, Linkedin, Twitter,...) verwijzen we je graag door naar andere specialisten.

Hoe

Als ondernemer zul je niet de tijd hebben om een hele website zelf op te zetten. Met onze expertise nemen we graag een flink deel over. We regelen de hosting, vragen een domeinnaam aan (of verhuizen deze als je er al één hebt) en ontwikkelen een hele website.
We overleggen wat je op je site wil zetten en maken een menu-structuur. De teksten en foto's voor je site lever je zelf aan. Omdat we sites rondom een CMS bouwen, kun je die content zelf plaatsen, heb je geen tijd, dan regelen we dat ook voor je.
Vind je SEO belangrijk, dan helpen we je daar ook mee. We overleggen welke zoekwoorden belangrijk zijn en gebruiken deze in je site. Eventueel doen we onderzoek naar welke zoekwoorden voor jou van belang zijn en wat je concurrenten doen en gaan we dat monitoren.

Waarom

We hebben een passie voor techniek én marketing. Die combinatie is goud waard (vinden wij!) Want naast een goede site bouwen (veilig, snel, ...) wil je ook dat de site resultaat geeft en bezoekers trekt. Wij krijgen een kick als jij met je site aan de gang gaat (bloggen!) en ziet dat deze klanten oplevert. Het optimaliseren van je site qua snelheid en een betere vindbaarheid zien we als een uitdaging, ook daar willen we je graag mee helpen.

Waarmee

Om jou het beste te kunnen helpen, gebruiken we diverse software tools. Wil je weten wat we gebruiken, hierbij onze 'geheime lijst' met tools:

Joomla! CMS het ultieme OpenSource CMS waar we al sinds versie 1.0 mee werken
Thunderbird om onze mails te ontvangen en versturen
BizzMailer onze e-mail campagne software
Slack en Glip om samen te werken met andere ontwikkelaars en eenvoudig te communiceren
Trello voor overzicht op projecten en to-do-lijstjes
Google Analytics om de statistieken van je site en webbezoekers bij te houden
Google Search Console om de status van je site in Google te monitoren
AWS cloudopslag van backups bij Amazon in Ierland (binnen de EU)
Acumulus voor het verzenden van facturen en het doen van de boekhouding (link: Bekijk mogelijkheden Acumulus )
WebCEO om je dagelijkse positie in Google te monitoren
Reportz marketing rapportages en dashboards van o.a. Google Search, Analtycs, Ads en social media kanalen
JMS ons Joomla monitoring systeem waarmee we in één overzicht al onze websites kunnen monitoren, auditen, backuppen, etc.
Jazzradio.nl om te genieten van lekkere muziek terwijl we websites ontwikkelen
Photodune voor stockfoto's (link: Photodune)
WHM en cPanel om ons hostingplatform te beheren
1-Password voor het opslaan van wachtwoorden en het makkelijk inloggen via de browser
Sticky Password de nieuwe wachtwoorden kluis, lees meer in het blog artikel
ZOHO CRM opslag van alle klantcontacten in ons CRM systeem
Acymailing in Joomla geintegreerd e-mail nieuwsbrief systeem met verschillende mailinglijsten
POWR biedt diverse apps die je site een boost kunnen geven, heel geschikt als je geen Joomla hebt, maar toch meer klanten wil trekken. Check: POWR
Trustmate voor online klant beoordelingen (reviews) op je site
Truconversion voor conversie optimalisatie met o.a. heatmaps, funnel tracking en micro surveys
Mollie betalingsplatform voor o.a. iDEAL, wordt gecombineerd met een Joomla extensie om betalingen op een website te regelen. Check: Mollie
TabExtend browser extensie voor Chrome om makkelijk bookmarks gestructureerd weer te geven. Voeg notities en herinneringen toe en organiseer eenvoudig. Check: TabExtend

De linkjes bevatten een affiliate code, daarmee ziet de leverancier dat ik doorverwijs en kan daar een vergoeding voor krijgen ;-)

Wie is wie?

 Nico Bouwman; oprichter, website ontwikkelaar, Joomla specialist.
Heeft naast interesse in techniek (HTML, CSS, hosting,..) ook interesse in marketing, SEO (hoog scoren in Google), AI en SEO, e-mail marketing, marketing-automation en Saas-oplossingen.
In zijn vrije tijd is Nico graag bezig in de tuin, waarbij de vijver, fuchsia's en uiteraard de "appletree" een prominente rol spelen. En laat het weer het niet toe, dan staat hij graag in de keuken waar de italiaanse of griekse keuken hem aanspreekt.

Boek een afspraak

 

 nico bouwman - joomla specialist

foto: Nienke van Denderen Fotografie

Gina Bouwman; administratie, fotografie en teksten.
Gina houdt vooral van taal en werken met woorden, maar is ook goed met cijfers en plaatjes. Binnen 1-2-appletree is zij verantwoordelijk voor de administratie.
Met haar creatieve inbreng verzorgt ze tevens de grafische elementen (foto's, logo's, etc) en heeft ze deel aan de keuze van huisstijl kleuren voor klanten.
Daarnaast controleert ze teksten op tikfouten, het juiste gebruik van d's en t's en ziet ze erop toe dat de blog-artikelen niet te technisch worden.

BizzMix smallBizzMix een Coöperatie (in oprichting) van webontwikkelaars. Als 1-2-appletree zijn we een kleine partij - Zelfstandig Professional - en dat maakt ons flexibel. Daarbij werken we samen met andere ZP-ers, o.a. met de collega's van BizzMix.

Waar komt de naam vandaan?

logo 1 2 appletreeBedrijfsnamen die beginnen met de letter A hebben het voordeel dat ze bovenaan in lijstjes worden getoond. Echter als je je bedrijfsnaam ook als domeinnaam wil vastleggen, moet die domeinnaam nog wel vrij zijn. Na wat brainstormen kwamen we op de appelboom en z'n vruchten, met 1-2-3 als startsein (voor succes). De keuze voor de woordspeling 1-2-appletree was daarna snel gemaakt. 

De appelboom staat voor groei en net zoals een appelboom groeit van een klein stekje tot een grote boom met veel appels, zo groeit ook een website van klein naar groot en levert 'vruchten' op: naamsbekendheid, aanvragen, klanten, inschrijvingen, etc.
Daarnaast heeft een appelboom regelmatig onderhoud nodig: takken snoeien, appels plukken, beschermen tegen ongedierte of vorst. Zo heeft ook een website onderhoud nodig: extensies updaten, bescherming tegen hackers, etc.
Kortom, de naam treft doel, zoals een goede website dat doet.

 

Bekijk ons werk

 

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small