Website ontwikkelen

Al jarenlang bouwen wij websites voor bedrijven, instellingen en zelfstandige professionals.
Van één-pagina-product-sites tot websites in vier talen; wij doen het met plezier!

Afhankelijk van jouw wensen bouwen we een eenvoudige website in HTML, of we gebruiken een CMS (Content Management Systeem) zodat je je eigen website makkelijk kunt wijzigen en voorzien van nieuws en foto's.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw wensen te bespreken!

 

Webdesign portfolio

Enkele voorbeelden van websites die wij gemaakt hebben vind je in onze portfolio.

 

Open source: Joomla! - Content Management Systeem

joomla flat logo enDe website wordt opgebouwd in Joomla!. Joomla! is een publicatieplatform gefocust op vindbaarheid (in zoekmachines), webstandaarden en gebruiksgemak. Joomla! is van onschatbare waarde en toch geheel gratis. Omdat het open source is, wordt er veel voor ontwikkeld en voldoet het aan de laatste trends, mogelijkheden en veiligheidsnormen.

Wil je zelf teksten aanpassen, webpagina's maken, artikelen publiceren, nieuwsberichten en foto's plaatsen? Dan is het Joomla! CMS zeker iets voor jou.
Lees meer over Joomla CMS


Webdesign en zoekmachine-optimalisatie

Een website die niet gevonden wordt, krijgt geen bezoekers. Daarom gebruiken we SEO technieken (Search Engine Optimization) om websites aantrekkelijk te maken voor de zoekmachines (en dan met name Google).
De volgende items krijgen onze aandacht:

  • metatag descriptions en zoekwoorden
  • SEF URL's = zoekmachine vriendelijke URL's
  • optimalisatie van afbeeldingen (weinig KB's voor een snelle site)
  • optimalisatie van CSS en JS bestanden (snelheid en verlaging van pagerequests)

Lees meer over Joomla en SEO

Gebruik je geen Joomla maar een ander CMS of heb je een webshop? Ook dan kunnen we je helpen met SEO. Onze tool SEO-dashboard is een online applicatie waarmee je de SEO van je site kunt beheren. De online-tool biedt o.a. zoekwoord ranking, on-page SEO en linkbuilding.

Tips

Bij een nieuwe website zullen wij je helpen om de website te optimaliseren voor zoekmachines. Samen bepalen we de keywords; woorden die potentiële klanten in zoekmachines gebruiken om jou op het www te vinden. Deze woorden passen wij toe bij de bouw van de website (als titel, in de navigatie, in de metatag description, etc.).

Je staat er dus niet alleen voor!

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small