Joomla Technisch Onderhoud

Een website die niet onderhouden is mist zijn doel. Vandaar dat we jou behulpzaam zijn met het technisch onderhoud van je Joomla website; het updaten van teksten en foto's (zodat je website nieuws laat zien aan bezoekers) alsook het 'patchen' (of update) van extensies, componenten en modules (in bijv. Joomla) komt aan de orde. Het Joomla onderhoud is noodzakelijk voor een veilige website, die niet gehackt wordt.

Wij bieden hiervoor diverse contracten of een handige 'onderhouds strippenkaart' zodat je altijd van te voren weet wat de investering is.

Joomla onderhoud

Speciaal voor websites met het Joomla CMS hebben we de juiste tools die de website vakkundig monitoren en om technisch onderhoud te doen. Lees meer over het Joomla onderhouds plan voor je website:  Technisch Onderhouds Contract
Heb je een WordPress website en heb je daar onderhoud voor nodig? Check dan de pagina WordPress onderhoud.

Joomla Monitoring Systeem

joomla monitoring en updaten

Kom je als nieuwe klant bij ons langs? Dan checken we je hele Joomla website met ons Joomla Monitoring Systeem, kortweg JMS.
Met dit JMS doen we een zogenaamde 'audit' van je website en na enkele minuten komt daar een rapport uit die de status weergeeft van de hele website. Direct met aandachtspunten zodat we advies kunnen geven welk onderhoud er nodig is aan je website.
Bestaande websites van klanten koppelen we ook aan ons JMS, zodat we makkelijk kunnen updaten of een backup kunnen starten. Ook houden we daarmee in de gaten of er updates nodig zijn van het CMS of andere extensies.
Lees meer over ons Joomla Monitoring Systeem

Joomla SEO onderhoudSEO online monitoring

Wil je ook je website goed vindbaar maken in zoekmachines en ben je actief met SEO? Ook dat vergt onderhoud. We ondersteunen je met een online-tool waarmee we een SEO-scan kunnen doen van je website. Met deze online-tool kun je je (Joomla) website monitoren, hoe de verschillende pagina's scoren in zoekmachines en op bepaalde keywords.
Het is daarmee mogelijk om de minder goed scorende pagina's op te sporen en deze direct te optimaliseren.
Meer over deze nieuwe dienst: SEO-dashboard

Joomla hosting
Ervaar je problemen met je huidige hosting partij, bijvoorbeeld omdat je website traag is of je  hebt alleen beschikking over een verouderde PHP-versie? Ook dan kunnen we je helpen door je Joomla website over te zetten naar één van onze servers met Joomla hosting. Lees meer op: Joomla hosting.

PHP upgrade?

Als partner van Byte/Combell helpen we klanten om hun Joomla (of WordPress) website te upgraden of migreren zodat deze ook werkt onder PHP 7.
Veel hostingproviders gaan in 2017 hun servers upgraden van PHP5.5 of  5.6 naar versie 7. Dit is noodzakelijk om de server veilig te houden en dus ook de websites die daarop draaien. In 2020 is het de upgrade van versie 7.1 naar bijv 7.4.byte Joomla hosting provider

1-2-appletree helpt daarbij. Heb je de hosting geregeld bij Byte en wil je de website geschikt maken voor PHP 7 dan hebben we toegang tot je website nodig om te zien wat er zoal geinstalleerd is om een inschatting te maken van de hoeveelheid werk.

Toegang tot de backend van Joomla/WordPress:  je kunt een super admin account voor ons aanmaken met ons mailadres. (gegevens ontvang je van ons per mail)

Tevens hebben we toegang nodig tot het service panel (jouw hosting omgeving), om toegang te krijgen tot de database en FTP. Dit kun je soms al  regelen door in te loggen op  het service panel van je hoster en het Technisch Beheer (tijdelijk)  aan ons over te dragen. Lukt dat niet, dan stuur je ons de inlog gegevens toe.

We maken vooraf afspraken en een inschattig van de kosten om de website weer een aantal jaren te kunnen laten draaien.

Wil je je website upgraden voor PHP? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Je kunt ook jouw gegevens via het offerte formulier aan ons opgeven, wel zo makkelijk.

 

Heb je vragen? Mail of bel ons: 078 - 617 95 10

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small