iDEAL integratie in Joomla

Voor verschillende Joomla extensies kunnen wij de integratie met iDEAL verzorgen, zodat bezoekers van je website makkelijk kunnen betalen met iDEAL.

Met bijv. JD iDEAL kunnen we een betaalkoppeling realiseren voor RSFormsPro, RSEventsPro, de webshop HikaShop, J2Store, VirtueMart en meer.

iDeal is een veel gebruikte betaalmogelijkheid in Nederland en wordt ondersteund door verschillende banken en betaal-providers (Payment Service Providers).
Voor kleine webshops is een Payment Service Provider (PSP)  vaak een prima oplossing, de ksoten zijn vaak lager dan bij banken en een PSP biedt naast iDEAL nog andere betaalmethoden aan.

hikashoprsformproj2storevirtuemart

e-book of pdf download verkopen

Geef je je eigen e-book uit en wil je die verkopen via je eigen site, dan kun je dat gemakkelijk doen binnen Joomla met een iDEAL koppeling.
Daarnaast heb je binnen Joomla nog iets nodig om je product (pdf, ebook, etc)  aan te bieden en de gegevens van de klant te ontvangen.
VirtueMart is daar helaas niet meer geschikt voor, maar extensies zoals RSFormPro of Hikashop bieden wel mogelijkheden daarvoor.

Vraag naar de mogelijkheden:

Contact

 

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small