• Home
  • WordPress webshop

WordPress webshops

Het WordPress CMS is eenvoudig uit te breiden met een webshop. Het populaire WooCommerce is hiervoor een goede keuze. Daarnaast is een geschikt theme nodig dat past bij jouw wensen en ondersteund wordt door WooCommerce.
Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste theme en de extra plugins die je nodig hebt om van je WooCommerce shop een succes te maken.

Je kunt je webshop uitbreiden met o.a.:

  • paypal betaaloptie;
  • iDEAL / Mollie betaaloptie of MisterCash voor BelgiĆ«;
  • PDF invoices voor het maken van mooie facturen in PDF formaat;
  • widgets voor navigatie, aanbiedingen, winkelwagen, etc.

Webshop hoog in Google?

Een webshop die niet gevonden wordt heeft geen zin. Vandaar dat je ook tijd moet steken in het vindbaar maken van je WordPress webshop in Google. Dat kan met een gewone SEO-tool die je in WordPress installeert. Maar een uitgebreide SEO-tool, die los van je webshop staat en je webshop van buitenaf bekijkt zoals Google dat doet, heeft de voorkeur. Beide varianten kunnen wij voor jou regelen.

1-2-appletree ontwikkelt niet alleen websites / webshops in WordPress, we hebben ook al jaren ervaring met zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO. Samen met verschillende partners hebben we het SEO-dashboard ontwikkeld. Deze handige tool is onmisbaar als je serieus zelf met SEO aan de slag wilt of als je het wilt uitbesteden; wij geven je toegang tot de online-omgeving.
Lees meer over het SEO-dashboard.

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small