SEO checklist

De SEO-checklist bestaat uit 2 delen:

  • een 1 pagina checklist met daarop de belangrijkste SEO-items
  • en een 14 pagina’s pdf met meer uitleg over elk item, met voorbeelden, tips en doe-het-zelf tips voor degene met een Joomla of WordPress website. Zo kun je er gelijk mee aan de gang!
SEO checklist pdf

De SEO checklist zet alles netjes op een rijtje, het helpt me om stap voor stap mijn site beter vindbaar te maken.
Een echte aanrader!

Het verbeteren van een website zodat deze beter scoort in Google, is één van de belangrijkste items bij het ontwikkelen van een website, althans dat vind ik. Dat een website goed vindbaar wordt, aantrekkelijk is voor bezoekers en daardoor leads genereert, daar word ik enthousiast van.
Al jaren werk ik voor verschillende klanten aan SEO trajecten: zoekmachine optimalisatie, snelheid verbeteren, zoekwoord onderzoek, etc. en daarvoor gebruik ik diverse, altijd Engelstalige, ‘SEO-tools’. Niet echt begrijpelijk voor mijn klanten.

Begin dit jaar heb ik een tool beschikbaar gesteld die Nederlandstalig is, integreert met Google Search, Analytics, Facebook marketing, etc. Die tool geeft inzicht in zoekwoorden en de SEO-status van je hele site, inclusief verbeterpunten.

Zelf doen?

Wil je zelf aan de gang met de SEO van je website, dan is deze SEO-checklist een handig hulpmiddel.
Het is vrij algemeen opgezet, met hier en daar tips voor als je specifiek een Joomla of WordPress website hebt. De checklist behandelt met name de online SEO punten, en dat is iets waar je zelf vaak veel aan kunt doen.

  • niet te technisch
  • geschikt voor elke branche
  • met tips voor Joomla en Wordpress
Nico Bouwman - SEO specialist

      Nico Bouwman

18 jaar

website ontwikkelaar en SEO

ervaring met

Joomla én WordPress

SEO dashboard

online toegang tot SEO tool

SEO checklist (nu beschikbaar)

Met deze checklist doe je veel kennis en ervaring op over hoe jouw website nog beter in zoekmachines kan scoren. En ook nog eens helemaal gratis!


SEO checklist voor Joomla en WordPress

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small