Referenties

WebDesign en hosting

In 2000 zijn we begonnen als Bouwman.IT (Internet Technologie) en gestart met webdesign en hosting. In 2007 is de naam gewijzigd in 1-2-appletree.

Een aantal van onze relaties vind je terug in onze portfolio.

 

plaatje WMFUtyqwplkjE-mail marketing

Met de online tool BizzMailer bieden we onze klanten de mogelijkheid om gepersonaliseerd te e-mailen en op die manier contact te onderhouden met hun doelgroep. Een overzicht van klanten vind je op website BizzMailer e-mail marketing 

 

WebRanking of SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, in gewoon Nederlands zoekmachine optimalisatie. En dat is één van onze kerntaken: ervoor zorgen dat jouw website gevonden wordt in Google, Ilse, Yahoo en andere zoekmachines.

Wil je weten wie wij reeds van dienst geweest zijn? Wij stellen je graag onze referenties ter beschikking, zodat je kunt zien voor wie wij zoekmachine marketing of e-mail marketing trajecten hebben uitgevoerd. Neem je contact met ons op door even te mailen?

 

Reacties van klanten:

 

"Nico heeft voor de vereniging Nederlandse kerstbomenkwekers de gehele website van de vereniging van een oud cms systeem overgezet naar Joomla. De site is weer geheel up-to-date en kan weer jaren vooruit. Duidelijke afspraken en "zeggen wat hij gaat doen en doet wat hij heeft gezegd" is de werkwijze van Nico.
In één woord Prima!"

Jaap Bolhuis - Vereniging van Kerstbomenkwekers in Nederland

Nico heeft voor mij onderzoek gedaan in Google Analytics. Zijn inzet heeft me verder gebracht om mijn website te verbeteren door te laten zien hoe de bezoekersstroom 'loopt'. Dit had ik veel eerder moeten doen. Nico dacht met me mee, met mijn belang voor ogen. Hij heeft een duidelijk oordeel en legt snel de essentie op tafel. Dat vind ik erg prettig, als ondernemer kun je dan zelf aan de slag. Dat heeft tot stappen geleid, die mijn onderneming vernieuwen.

Liesbeth van den Heuvel - duurzame diëtist

“Door de samenwerking met 1-2-appletree is de website ontstaan die ik precies voor ogen had voor mijn bedrijf: makkelijk vindbaar, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk achter de schermen. Dit was mogelijk omdat Nico Bouwman met mij mee bleef denken, totdat werkelijk alle vragen beantwoord en alle vraagstukken opgelost waren.
De winst voor mij? Cliënten vínden mij en ‘mijn relatie’ tot mijn CMS is heel efficiënt geworden.”

Marina van Walsum, Communicatie en conflicthantering voor extra intelligente volwassenen

 

Acvid: professionele website

"Door 1-2-appletree heeft www.uwbudgetcoach.nl een duidelijke en zeer professionele website gekregen. Door de zaken goed met elkaar door te spreken is het een aansprekende website geworden. De reacties van degenen die onze sites hebben bezocht waren zeer positief. Het is zelfs zo dat er op korte termijn een nieuwe opdracht wordt verstrekt."

Jaco Brouwer - ACVID Invorderingscentrum

 

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small