Technisch Onderhouds Contract

Het TOC start op het moment dat je website online staat, dus al bij de ontwikkeling van de website beginnen we met het technisch onderhoud.

Dit zorgt ervoor dat je website in goede conditie blijft. En dan kijken we met name naar de technische zaken van je website: PHP versies, nieuwe updates van geinstalleerde extensies, en uiteraard installeren we nieuwe updates van Joomla.

Korte samenvatting van wat we doen bij een TOC:

  • installeren van de laatste stabiele update van Joomla
  • updaten van geinstalleerde extensies
  • backup maken van de hele website én de database
  • installatie van extra beveiligings tool, JCE editor en backup tool
  • regelmatige controle op wijzigingen van belangrijke files (controle op hackers)

 

Admintools
Met deze extensie controleren we iedereen die probeert in te loggen op de backend van de website. Wordt er in korte tijd meerdere keren foutief ingelogd (login failure), dan wordt het IP-adres waarvandaan wordt gewerkt geblokkeerd. Gebeurd dit te vaak, dan wordt dat IP-adres langer geblokkeerd. Zo blijft je website veilig!

hacker detectieUsername 'admin' en bijhorend password 'admin' is dus echt niet veilig!

 

 

 

 

Akeeba Backup Prof
Met deze tool kunnen we snel een backup maken van de hele site (bestanden, afbeeldingen en database) die we lokaal op onze NAS opslaan of direct in de cloud op een afgeschermde Amazon S3 server in Europa. Op die manier beschikken we over verschillende backups van je website, voor het geval dat er toch eens iets mis gaat. Wel een veilig idee!

joomla backups

 

Uptime monitoring
We houden je website goed in de gaten en monitoren elke 5 minuten wat de status is. Zodra de website niet meer bereikbaar is, krijgen we daar bericht van. Op die manier kunnen we snel actie ondernemen als er echt iets aan de hand is.
uptime monitoring

 

Wil je ook zonder zorgen je website gebruiken?  Neem dan een onderhouds contract:

Contact

 

Met het onderhouds abonnement van mijn webmaster, blijft mijn site up-to-date en veilig klik hier voor een tweet

 

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.