• Home
  • WordPress onderhoud

WordPress onderhoud

Heb je een WordPress website gemaakt of laten maken, dan is het technisch onderhoud van je website heel belangrijk. Vergelijk je website maar met een auto; ook die heeft regelmatig onderhoud nodig. Een wasbeurt of de auto goed stofzuigen kun je zelf nog wel, maar aan de motor onderhoud plegen of een APK keuring uitvoeren is een ander verhaal.
Elke website met een CMS (zoals WordPress) heeft regelmatig technisch onderhoud nodig, omdat er meerdere keren per jaar belangrijke updates uitkomen.
Om je website veilig te houden, zul je dus goed in de gaten moeten houden wat en wanneer er geüpdatet moet worden.
Je kunt het zelf doen, maar om dit goed te regelen en niets over het hoofd te zien, moeten er allerlei update-sites in de gaten gehouden worden. (van zowel WordPress, het thema als van de plugins)
Als je daarom liever voor zekerheid en gemak gaat, kunnen wij ook dit voor je regelen.

 

WordPress website onderhoud, vergeet de plugins niet

Bijna maandelijks komt er wel een update uit van het WordPress CMS, dat is dan een nieuwe release waar kleine foutjes zijn hersteld en nieuwe functionaliteit is toegevoegd. Maar bijna nog belangrijker zijn de updates die uitkomen van alle verschillende plugins die ook in je site actief zijn.
Die updates komen op onregelmatige tijden en dienen dan geïnstalleerd en getest te worden, om te zien of het nog goed met de huidige WordPress versie werkt.

Backup maken

Doe je zelf het onderhoud aan je website, maak dan altijd (voordat je iets update) een backup van de site én de database en bewaar die op een aparte plek. Dus niet op de server laten staan! Dat kan namelijk een probleem  worden, hackers hebben dan de mogelijkheid toegang te krijgen tot je backup met alle informatie (en wachtwoorden)  die daarin staan)

WordPress onderhoud uitbesteden

Besteed je het technisch onderhoud van je website aan ons uit, dan regelen wij die backup en heb jij er geen omkijken naar. Bij elke nieuwe backup, worden zowel de website, het thema, de plugins en de datase (met teksten en afbeeldingen)  veilig opgeslagen. Daarnaast monitoren we jouw website 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Meer weten over hoe wij je WordPress website beheren en backups maken, lees verder op WordPress Monitoring Systeem

 

1-2-appletree; één partij voor het bouwen van je WordPress website, de hosting, het onderhoud en SEO.

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small