Voor wie werkt 1-2-appletree?

De klanten van 1-2-appletree zijn zelfstandige professionals of MKB-ondernemers die meer resultaat willen met hun website. Kernwoorden zijn  o.a.: meer klantcontact, hoger rendement van de website, betere vindbaarheid in zoekmachines.

Wat willen klanten:

  • meer rendement op hun website (offerte aanvragen, nieuwsbrief inschrijvingen, meer klanten)
  • zelf eenvoudig de website kunnen bijwerken, nieuws publiceren, bloggen
  • beter gevonden worden in zoekmachines (Google)

Klanten profiel:

Onze klanten zijn veelal al aktief met een website maar verkrijgen nog niet het resultaat wat ze dachten te krijgen. Ze zijn bereid tijd, geld en aandacht te investeren zodat ze zelf in kennis groeien en hun website aan waarde toeneemt en daardoor een beter rendement geeft.

 

Wil je ook meer succes met je website, neem dan contact met ons op.

Vraag direct een offerte aan

 

 

overzicht logos

Samen voor het beste resultaat

We werken graag samen met andere professionals aan mooie projecten; zowel op het gebied van website ontwikkeling als hosting en zoekmachine optimalisatie (SEO). De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor diverse bedrijven, reclamebureaus en internetbedrijven.
In veel gevallen heb ik de hosting geregeld, een Joomla site gebouwd en het technisch onderhoud van de Joomla website onder mijn beheer genomen. Voor enkele partners heb ik ook een SEO traject gedaan, oftewel het vindbaar maken in Google van de website.

 

 

 

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small