Joomla Hosting

Samen met diverse partners kunnen wij websites hosten. Van eenvoudige campagne websites tot grotere websites in 5 talen of op CMS-gebaseerde (Joomla / Wordpress) websites. Wij werken o.a. samen met Combell in Amsterdam.

Afhankelijk van je wensen, verzorgen wij de hosting van je website tegen een scherp tarief.
En altijd op betrouwbare servers die speciaal geschikt zijn voor Joomla websites.
 
Je wil maar 1 ding: de hosting moet altijd werken - en dat snappen wij!
 
Alle voordelen op een rijtje:
  • 24/7 monitoring van de servers
  • geen overselling
  • backups van site en database (belangrijk bij updates)
  • noodstroomvoorzieningen
  • keuze uit verschillende PHP-versies
 

Webhosting via 1-2-appletree

Voor Zelfstandig Professionals, kleine bedrijven en verenigingen bieden we hosting aan van 1-2-appletree. Hierbij maken we gebruik van diverse hostingpartners en kiezen we het meest geschikte pakket dat is geoptimaliseerd voor het Joomla CMS.
Ondersteuning krijg je rechtstreeks van 1-2-appletree, we hebben dagelijks contact met onze klanten.
Lees meer over kwaliteitshosting voor een betaalbare prijs.

 Heb je speciale wensen of vragen? We helpen graag verder.

Webhosting via Combell

Voor MKB bedrijven bieden we de hosting diensten van onze partner Combell. Als partner zijn wij het eerste aanspreekpunt voor jou, we regelen de hosting en je ontvangt van ons de facturen.
Op de achtergrond is Combell beschikbaar.
Lees meer over de Combell hostingpakketten.

Joomla hosting

Maak je gebruik van Joomla CMS dan is het verstandig om je hosting af te stemmen op Joomla. Met de juiste PHP-settings, keuze uit verschillende PHP-versies, de juiste rechten instellingen en een firewall die goed met Joomla om kan gaan, bieden we jouw de juiste hosting omgeving waar je Joomla site goed op zal draaien en die snel beschikbaar is voor je bezoekers.
Op de achtergrond maken we dagelijkse backups van de hele website en de database, zodat we, indien nodig, snel een backup kunnne terug zetten op de hosting server en gaan er geen gegevens verloren.
Lees meer op: kwaliteitshosting voor een betaalbare prijs.

Doordat wij en onze hosting partners veel technische kennis hebben over zowel Joomla als CMS én hosting van websites in het algemeen, verkrijg je het beste en meest optimale hosting pakket voor je Joomla website.

Hosting Nederland

De hosting die we zelf aanbieden is vanuit Nederland, om precies te zijn vanuit het datacenter in Rotterdam. Dat zorgt er onder andere voor dat je website snel bereikbaar is (snelle laadtijden!) voor je klanten die in Nederland zitten. Door onze jarenlange ervaring bieden we betrouwbare en snelle hosting voor Joomla websites. Een uptime garantie van ver boven de 99% is daardoor mogelijk en daardoor onderscheiden we ons van andere hosting providers.

Kosten van hosting

Je website bij ons hosten kan al vanaf een lage prijs: € 3,95 per maand. Daarvoor kun je een eenvoudige site hosten en heb je een aantal mailboxen om mail mee te versturen en ontvangen.

Domeinnaam registreren?

Naast het hosten van  je website heb je ook een domeinnaam nodig. Een nieuwe domeinnaam kunnen we voor je registreren en koppelen aan je website. Heb je al een domeinnaam, dan kunnen we deze verhuizen en koppelen aan je Joomla hostingpakket.

 

 

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small