• Home
  • WordPress website

WordPress website

WordPress CMSWordPress is van origine een blogsysteem, maar in de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot een volwaardig Content Management Systeem (CMS). Je kunt er dus complete websites mee bouwen.
Met name door de themes en page builders is het eenvoudig in het gebruik.
Dat betekent dat zelfstandig professionals, marketeers en ondernemers eenvoudig zelf hun website kunnen aanpassen en uitbreiden, zonder veel technische kennis.
Je kunt ervoor kiezen om het verdere WordPress onderhoud uit te besteden. Jij plaatst het nieuws en de blogs op je site en verder hoef je je geen zorgen te maken over backups, updates, etc.; dat regelen wij voor jou.

Voordelen WordPress:

• Eenvoudige beheeromgeving in het Nederlands.
• WordPress wordt voortdurend doorontwikkeld, waardoor je verzekerd blijft van een betrouwbare website.
• WordPress is makkelijk uitbreidbaar met allerlei plugins, die extra functionaliteit aan de site toevoegen.
• WordPress is uit te breiden met een SEO-plugin waardoor de site goed vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google.

WordPress extra functionaliteit

De basis van WordPress is vrij summier, maar is eenvoudig uit te breiden met allerlei plugins.
Wil je extra functionaliteit, dan heb je al snel meerdere plugins nodig.
Wij helpen je met het kiezen van de juiste plugins, die ook goed met je WordPress site samenwerken en goed doorontwikkeld worden.
Van verschillende plugins hebben wij een Premium of Pro versie aangeschaft, waar je tegen geringe kosten gebruik van kunt maken. Wij zorgen dan voor de updates. Zie ons WordPress onderhoud abonnement.

Goed vindbaar in Google?

Ook met de vindbaarheid van je WordPress website in Google kunnen we jou helpen. 1-2-appletree ontwikkelt niet alleen websites in WordPress, we hebben ook al jaren ervaring met zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO. Samen met verschillende partners hebben we het SEO-dashboard ontwikkeld. Deze handige tool is onmisbaar als je serieus zelf met SEO aan de slag wilt of als je het wilt uitbesteden. Wij geven je dan toegang tot de online-omgeving. Lees meer over het SEO-dashboard.

 

Wil jij een WordPress website?

We helpen je graag op weg met het bouwen van een WordPress site. Wij doen de techniek, het installeren van WordPress, de database, het installeren van het theme en alle benodigde plugins;
jij draagt zorg voor de teksten en de afbeeldingen. Heb je daar hulp bij nodig? Ook daarmee zijn we je graag van dienst.

 

 

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small