responsive website laten maken

Content Intelligence

Content Intelligence voor tekstschrijvers

Wil je weten waar jouw concurrenten over schrijven of wat het publiek over jouw onderwerp wil lezen? Met de Content Intelligence tool in het SEO-dashboard kom je er snel achter. Ontdek nieuwe zoekwoorden waarover je kunt schrijven, zodat jouw tekst zo kompleet mogelijk wordt en nog beter kan scoren in zoekmachines. De geheime AI-tool waarmee je je concurrentie altijd een stapje voor blijft.

 

 content intelligence

Wat is de SEO-Dashboard Content Intelligence?

Het onderdeel Content Intelligence van de SEO-tool is een zogenaamd 'deep learning systeem' en werkt met kunstmatige intelligentie (in het engels Arithmetic Intelligence - A.I.) Nadat je een zoekterm hebt opgegeven onderzoekt het A.I. de zoekresultaten in Google en gaat op zoek naar de belangrijkste trends. Er wordt een overzicht gemaakt van alle sub-onderwerpen met betrekking tot de zoekterm, onderwerpen waar je zelf misschien niet aan zou denken. Al deze sub-onderwerpen hebben een relatie tot elkaar wat samen een kompleet verhaal vormt: de ideale content die alles verteld over het hele onderwerp.
De A.I. tool doet dus uitgebreid onderzoek naar je zoekterm en de bijhorende content van je concurrentie en vormt zich een beeld van de 'ideale content'. Vervolgens wordt grafisch weergegeven hoe jouw content zich verhoudt tot de ideale content.

Tijdens het schrijven van jouw content krijg je tips en suggesties over zoekwoorden en zoektermen die je meer of juist minder kunt gebruiken. Hierdoor ben je in staat om de meest ideale content te schrijven die het beste in Google gevonden kan worden.

 

De 'topic fit' van je tekst

Wil je een onderwerp beschrijven met een perfecte tekst, dan zul je aandacht moeten besteden aan alle aspecten rondom dat onderwerp. Met de Content Intelligence van het SEO-dashboard kom je er achter welke items of zoekwoorden nog aandacht nodig hebben. Door jouw tekst te laten scannen en te vergelijken met de top van de pagina's in Google (op het opgegeven zoekwoord) krijg je exact te zien welke zoekwoorden nog missen en krijg je suggesties van zinnen waarmee je wel goed kunt scoren. Met wat creativiteit van jou als tekstschrijver verkrijg je de beste teksten waarmee je je website goed laat ranken in Google.

 

 content intelligence SEO teksten

Content Quality Score

 

Content Quality Score

Wil je direct scoren met je tekst en meer resultaat behalen met je website. Gebruik dan de Content Intelligence-tool om je te helpen met het schrijven van teksten. Je ziet meteen of je genoeg content hebt, de juiste zoekwoorden hebt gebruikt en of jouw tekst beter scoort dan die van je concurrent. In elke alinea bepaal ji het onderwerp en voeg je voldoende zoekwoorden toe om goed gevondne te worden, zodat je tekst beter in Google scoort dandie van anderen.

SEO alerts

Direct reageren op wijzigingen en problemen?
Met SEO alerts stel je het makkelijk in.

Werk je met meerdere mensen of zelf met verschillende bedrijven aan 1 website, dan wil je graag weten als er iets mis gaat: een titel verdwijnt,  of een meta beschrijving ontbreekt. De gevolgen kunnen groots zijn, Google kan de pagina niet meer indexeren of een verkeerde meta beschrijving wordt getooond. Reageer voordat je positie in Google is gedaald.
Door het instelen van SEO-alerts blijf je op de hoogte van wat er met de site gebeurd.

 

Ontvang direct SEO-alerts

Voor elk type SEO probleem kun je instelen bij welke ernst je een mail wil ontvangen en ook naar wie de mail gestuurd moet worden. Zo zorg je ervoor dat iedereen die met jouw site samenwerkt, de juiste mails krijgt en snel kan rageren op mogelijke SEO-problemen.

afbeelding

 

SEO scan

De basis van het optimaliseren van je site voor zoekmachines is een goede SEO scan met bijhorende SEO rapportage.
1-2-appletree biedt jouw die mogelijkheid. Je kunt zelf de gratis SEO quickscan doen of een uitgebreidere SEO scan, deze laatste wordt door ons op verzoek gedaan.

SEO quickscan

SEO quick scan door SEO specialist Wil je snel weten hoe goed je website is geoptimaliseerd voor zoekmachines,  doe dan de gratis SEO-quickscan op onze site: seo-optimalisatie-specialist.nl
Registreer je wel even op die site, dan kun je na de SEO scan een SEO rapport als pdf downloaden, hierin staat je SEO score met opmerkingen die je verder helpen om je site te verbeteren. Deze SEO analyse analyseert alleen de pagina die je opgeeft, dus als je je domeinnaam ingeeft, wordt alleen de homepage geanalyseerd.
Deze SEO quickscan is een krachtige Nederlandstalige SEO tool die jouw website op vele punten snel analyseert en meteen een rapportage aanmaakt en een score geeft, die je online kunt bekijken. En bij regisratie krijg je ook een pdf rapportage met je SEO score van je website.

Uitgebreide SEO scan

Heb je meer behoefte aan een uitgebreide SEO analyse van je hele website, vraag dan de uitgebreide SEO scan aan. Met deze rapportage ben je beter in staat om de optimalisatie van je website te verbeteren. Samen met andere marketing experts zoals tekstschrijvers, kun je ook zelf met deze SEO-tool aan de slag.
Afhankelijk van je wensen en onze beschikbaarheid zijn aan deze SEO scan wel kosten verbonden. Veelal vragen we je om enkele zoektermen op te geven, die we invoeren om de 'ranking' te meten in Google. Tevens kunnen we jouw positie (in Google) op deze zoekwoorden vergelijken met andere (concurrerende)  websites.

De uitgebreide SEO scan geeft je onder andere inzicht in de optimalisatie van:

  • indexeerbaarheid van je site door zoekmachines
  • de inhoud van je site (headings, titels, relevantie van eerste paragraaf, metabeschrijving en interne links)
  • mobiele weergave (zijn headings goed leesbaar, is er een AMP versie, viewports, etc)
  • de techniek (SSL, server reactie, snelheid/page speed, taal van de pagina, afbeeldingen, leesbaarheids score)
  • meta data (Open Graph aanwezig en compleet)
  • zoekwoorden goed toegepast (in titel, in meta beschrijving, in belangrijkste headings, in eerste paragraaf)

De rapportage die je krijgt is een pdf rapport, wil je serieus aan de gang met de marketing rondom je website en de optimalisatie van je website, dan kun je ook zelf toegang krijgen tot de SEO-scan software (een online tool) zodat je ook de verbeterpunten kunt bekijken. 

De uitgebreide SEO scan doen we met onze eigen tool: SEO-dashboard

SEO scan - zoekwoorden overzichtSEO scan - zoekwoorden overzicht

 

SEO scan - onpage seo  SEO scan - onpage seo

Voorbeelden website SEO scan

zoekwoord rapportageon page rapportageinhoud rapportagebezoekers rapportage

SEO optimalisatie resultaten

Machinebeveiliging.nl

Zoekwoorden Concurrentie Positie Google Adwords kosten*
machinebeveiliging 9.540 1 € 1,70

www.kwtransmissies.nl

Webdesign en SEO opdracht voor slechts een deel van de site, waarbij een nieuw product in de markt werd gezet.

Zoekwoorden Concurrentie Positie Google Adwords kosten*
modulaire transportband 35.300 1 € 1,00
modulaire transportbanden 66.000 1 € 1,01
modulaire banden 186.000 1 € 1,31

* Adwords kosten = de kosten die je per klik betaald aan Google als je Adwords advertenties zou gebruiken.

Aanvragen SEO scan

Vraag nu een SEO scan aan, geef je naam en contact gegevens op, dan bespreken we eerst met welke zoekwoorden je de SEO scan wil uitvoeren.
Vraag SEO scan aan

SEO specialist

Een SEO specialist is iemand die je helpt om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Daarvoor kunnen diverse technieken gebruikt worden. Wij specialiseren ons in SEO-technieken voor Joomla en WordPress CMS. Daarvoor bieden we diverse extensies en plugins die we voor je op de website installeren en inregelen.
Ook bieden we een externe SEO-tool die je website dagelijks scant en advies geeft over wat er aan je website verbeterd kan worden, wat de score is van je belangrijkste zoekwoorden en waar bij je gegevens van Google Search en Google Analytics kunt integreren in je SEO rapportage. Daarmee wordt je zelf een SEO specialist!

SEO rapportage

Wil je meteen een SEO scan van je website (homepage) dan kun je gratis gebruik maken van onze SEO-scanner op https://seo-optimalisatie-specialist.nl/

Webdesign

Campagne website of Joomla CMS
 

Lees meer

Joomla CMS

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla websites
 

Lees meer

Hosting

Betrouwbare hosting voor professionals
 

Lees meer

SEO

Je website verbeteren zodat deze hoger scoort in Google
 

Lees meer

overzicht logos

Samen voor het beste resultaat

We werken graag samen met andere professionals aan mooie projecten; zowel op het gebied van website ontwikkeling als hosting en zoekmachine optimalisatie (SEO). De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor diverse bedrijven, reclamebureaus en internetbedrijven.
In veel gevallen heb ik de hosting geregeld, een Joomla site gebouwd en het technisch onderhoud van de Joomla website onder mijn beheer genomen. Voor enkele partners heb ik ook een SEO traject gedaan, oftewel het vindbaar maken in Google van de website.

 

 

 

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small