SEO scan aanvraag

Wil je meer overzicht hebben over de vindbaarheid van je site, het aantal bezoekers wat op je site komt en met welke zoekwoorden ze daar komen?
Stel dat je de juiste tools krijgt om beter gevonden te worden dan je directe (online) concurrent?
Dat je nog betere teksten kunt schrijven met de juiste zoekwoorden erin, zodat je blogs ook gevonden worden door potentiële kopers als ze zoeken op Google.
Met het SEO-dashboard bieden wij je de oplossing om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Beter inzicht te krijgen in hoe jouw site scoort in vergelijking met je (online) concurrenten. En samen te werken met je webbouwer, tekstschrijver, marketeer, door ze online toegang te geven tot het SEO-dashboard van jouw site.
Investeer tijd in je website zodat je natuurlijke positie in Google blijvend verbeterd, zodat je daar langdurig profijt van hebt.

Vraag vandaag nog de SEO-rapportage aan. (beperkt beschikbaar)
Je krijgt dan na ca 1 week een pdf rapportage waarin staat wat er op SEO gebied aan je site verbeterd kan worden, hoe je positie is op enkele zoekwoorden in Google en hoe je concurrenten scoren. De SEO scans die we doen zijn beperkt gratis beschikbaar. Heb je haast, dan kunnen we tegen een geringe vergoeding toch een SEO-scan van je site doen.


Geef minimaal 1 zoekwoord op (of combinatie van zoekwoorden bijv. ‘dames kapper Rotterdam’).
Tevens kun je ook nog de domeinnamen van 2 concurrenten opgeven, dan nemen we die ook mee in het SEO onderzoek.

SEO-scan aanvraag

Geef de domeinnaam op
Geef minimaal 1 zoekwoord of -term op
Geef je voor - en achternaam op
Geef je (vaste) telefoonnummer op zodat we bij vragen je kunnen bellen.
Vul hier je e-mail adres in, zodat we contact met je kunnen opnemen.
Invalid Input
Invalid Input
Als je op 'verzenden' klikt, ga je akkoord dat we jouw gegevens verwerken en opslaan, zodat we bijv. contact met je kunnen opnemen.
Zie ook onze Privacy verklaring

Geen standaard seo-rapport

De SEO-scan die we doen, die heeft wat tijd nodig. Nadat we je gegevens hebben ontvangen, starten we de scan met jouw zoekwoorden en we geven de URL's van de concurrenten in. Vervolgens wordt je hele site gescand gedurende een aantal dagen, in het weekend nemen we de tijd om ook je concurrent even te scannen. Daarna starten we de rapportage. Normaal koppelen we ook Google Analytics, Googles Search Console en eventueel Facebook aan je account, zodat we de gegevens van deze bronnen ook kunnen gebruiken  in de SEO rapportage. Voor een demo of gratis SEO-scan doen we dat niet.

We checken je website op vele punten, waaronder met name de onpage SEO factoren, zoals het gebruik van titels, metatag beschrijvingen, headings, heading structuur, etc.
DIt komplete rapport biedt voldoende aanknopingspunten om de website verder voor SEO te optimaliseren.
Heb je daar verder hulp bij nodig, dan kun je een abonnement nemen op ons SEO-dashboard en krijg je direct online toegang tot deze krachtige SEO-analyse en rapportage tool.

 

 

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small