responsive website laten maken

Support per strippenkaart

Wil je makkelijk en snel dat support hebben bij je website en een voordelig tarief? Dan is de support strippenkaart de oplossing.

technical support strippenkaart

Afhankelijk van het aantal uren dat je van te voren inkoopt betaal je een lager uurtarief.
1 uur support per strippenkaart kost je € 78,- per uur exclusief de BTW.

Een strippenkaart van 5 uren komt op € 370,- en is dus een uurtarief van € 74,-.
Een strippenkaart van 10 uren komt op € 720,- en geeft nog meer voordeel: uurtarief € 72,-.

 • Werkzaamheden worden per strip van 10 minuten berekend.
 • De strippenkaart is 12 maanden geldig.
 • Weinig administratie, slechts 1 factuur voor meerdere werkzaamheden.

Is de strippenkaart vol? Dan krijg je een mailtje met een overzicht van de verbruikte strippen en wat we voor je hebben gedaan en de vraag om een nieuwe strippenkaart te kopen.

Koop je strippenkaart in de winkel.

Mollie voor je website

mollie logo 200pxBen jij op zoek naar een partij die het online betalen (iDEAL) voor jouw webwinkel of website kan verzorgen? Registreer je direct via onderstaande link bij psp Mollie en ontvang een superscherp iDEAL-tarief van slechts €0,29 per iDEAL-transactie!
Darnaast kan een bezoeker via Mollie ook betalenmet Bancontact (België), Paypal of creditcard, net wat jij instelt.

Via onderstaande link kom je meteen op de aanmeld pagina van Mollie:

Aanmelden bij Mollie

Mollie voor Joomla en WordPress

Mollie is geschikt voor beide CMS systemen, we hebben ervarig met zowel Joomla en WordPress (WooCommerce) en de bijhorende plugins/ extensies.

Mollie: betrouwbaar, solide en scherpe tarieven

Mollie is een Nederlandse payment service provider (afgekort: psp), gespecialiseerd in het aanbieden en verwerken van online betalingen voor jouw webshop of website. Een psp koopt verschillende betaalmethoden in bulk en tegen scherp tarief in, waardoor zij jou als webwinkelier veel werk uit handen nemen. Doordat zij ook de technische koppeling met jouw webwinkel verzorgen kunnen zij, tegen competitieve tarieven verschillende betaaloplossingen en een volledige afhandeling van jouw administratieve transactieverwerking verzorgen. Veelal beter en makkelijker dan de 'gewone' bank dit kan.

Met Mollie op je site kunnen je bezoekers betalen via iDEAL, Paypal, Visa, Creditcards, Bancontact, etc. Net wat jij wenst.
Jij kunt bij Mollie instelen welke betaalmethoden je accepteert en ik stel het in op je website (we moeten het dus aan beide kanten goed instellen).

Mollie hanteert gratis dagelijkse uitbetaling van gecollecteerde gelden, waardoor jij als webwinkelier / bedrijf / stichting / vereniging snel over je omzet kunt beschikken. De transactiekosten, per afgeronde betaling, worden ingehouden op de uit te keren tegoeden. Je ontvangt dus de ‘netto-bedragen’ op je zakelijke bankrekening.

ideal, paypal, bancontact via Mollie

Hoe werkt Mollie het aanvragen?

Voor een Mollie account is het volgende nodig:

 • Rechtsgeldig vertegenwoordiger
  Vul hier de gegevens in van (één van) de rechtsgeldig vertegenwoordigers van je bedrijf. Deze persoon moet in het handelsregister geregistreerd staan én tekenbevoegd zijn.
  Is degene die registreert iemand met een hoge politieke of ambtelijke functie (of heeft die gehad de afgelopen 12 maanden) dan zal er nader onderzoek gedaan worden naar die persoon en gelden er extra bepalingen.
 • Kopie van een legitimatiebewijs van de rechtsgeldig vertegenwoordiger nodig.
  Dit mag een paspoort of id-kaart zijn.
  Waarom moet ik een kopie van mijn legitimatiebewijs uploaden? Lees het hier
 • Bankrekening: je hebt een IBAN van een zakelijke bankrekening nodig
 • Een e-mailadres - bijv. van degene die de boekhouding doet, penningmeester, of als degene die hier verantwoordelijk is nogal eens kan wisselen, dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - de mail kan dan naar de juiste contactpersoon omgeleid worden. Let op! Dit moet je wel van te voren even instellen, dus voordat je de aanvraag doet.
 • Je site moet veilig zijn, dus minimaal bereikbaar zijn via https://
 • Algemene voorwaarden op de site moeten direct duidelijk vindbaar zijn, als ook de contact gegevens van je bedrijf of instelling.

Na aanmelding wordt je website gecontroleerd, dat kan wel 2 werkdagen duren.

Via onderstaande link kom je meteen op de aanmeld pagina van Mollie:
Aanmelden bij Mollie

mollie aanvragen

Klik na registreren op “Activeer mijn account” en nogmaals op “Activeer account”

 

Eenmaal ingelogd bij Mollie doe je de volgende instellingen:

‘Instellingen’ > Contactgegevens
website adres, geregistreerde handelsnaam, e-mail adres en telefoonnummer.

‘Instellingen’ > Betaalmethodes
aangeven welke betaalmethodes je accepteert. Alleen iDEAL is voldoende, eventueel SEPA.

‘Instellingen’ > Personaliseer checkout – hier kun je een logo van je bedrijf/stichting/vereniging plaatsen om de checkout pagina op-te-leuken. Eventueel kan ik een logo op het juiste formaat aanleveren.

Als PSP is Mollie verplicht te verifiëren of jouw bankrekening wel bij jou hoort, daarvoor moet je een test betaling doen. Veelal is dat dat je 1 cent moet overboeken. Je krijgt vanzelf de instructies met uniek betalingskenmerk zodat jouw gegevens geverifieerd kunnen worden.

Onder de tab ‘Ontwikkelaars’ staan de API-keys, deze heb ik nodig om in de website te verwerken.
In eerste instantie alleen de Test API-key, daarna ook de Live API-key.
Klik op de knop ‘Kopieer’ om de hele key te kopiëren en stuur die per mail naar me op, geef tevens even aan welke API-code het is (Test of Live)

Hoe verder?

Als webontwikkelaar gaan wij jouw betaal applicatie (webshop / betaal formulier) koppelen met een iDEAL plugin die op zijn beurt weer met Mollie kan communiceren. In eerste instantie gebruiken we de test-API zodat we kunnen testen of alles naar behoren werkt.
Als dat is afgerond, zetten we de API-live code in de plugin en kun je online van start gaan.

Met de inloggegevens van Mollie kun je zelf volgen of er iDEAL betalingen binnen komen.
Wij hebben geen toegang nodig tot je Mollie account (dat willen we ook niet).

 

Joomla Monitoring Systeem

Maak je gebruik van ons Technisch Onderhouds Contract, dan brengen we je site onder in ons Joomla Monitoring Systeem (JMS).

joomla monitoring

uptime monitoringHet JMS houdt je website in de gaten, wij krijgen per mail bericht als de website plotseling niet meer bereikbaar is, zodat we meteen kunnen checken wat er aan de hand is.
Enkele belangrijke extensies, waaronder backups en de beveiliging van je website worden automatisch geüpdate zodra er een nieuwere versie van beschikbaar is. Je bent dus niet afhankelijk van een weekend, vakantie of drukte.
Indien nodig starten we een audit van je website waarbij we de hele site scannen en vergelijken met de core-Joomla files van die betreffende Joomla versie. Onregelmatigheden, tips en risico's worden in een rapport beschikbaar gesteld aan de techneut van 1-2-appletree die op zijn beurt actie kan ondernemen. Daarmee blijft je website veilig en up-to-date.

jms1

Met deze tool checken we bepaalde default instellingen van je Joomla site. Staat er iets niet goed, dan komen we er snel achter.

 

jms3

Per website hebben we een goed overzicht van welke extensies geüpdate moeten worden. Sommige kunnen we automatisch updaten, echter de meeste worden toch handmatig gestart en daarna gecheckt hoe de website erop reageert. Ook checken we meteen de PHP-versie van je site, minstens zo belangrijk.

 

Website gehackt?

Is om wat voor reden ook je Joomla website gehackt, dan kunnen we met ons JMS ook onderzoeken welke files zijn gewijzigd en eventueel wat er is gewijzigd, zodat we snel de website weer kunnen herstellen. Een wel zo veilig idee!

 jms2

Met deze tool checken we je hele website en kijken naar alle kwetsbare punten van je site: welke extensies mails kunnen verzenden, of files kunnen uploaden.

1-2-appletree is Joomla specialist

We werken dagelijks aan Joomla  websites van onze klanten. Niet alleen bouwen we nieuwe websites, ook doen we het technisch onderhoud, doen SEO-optimalisatie, geven advies, hosten we Joomla websites en herstellen we websites die gehackt zijn, .... van nieuwe klanten die nog geen TOC of hosting van ons hebben ;-) 

Terug naar: hosting overzicht - Technisch Onderhoud Contract

Wil je ook zonder zorgen je website gebruiken?  Laat ons je website monitoren:

Contact

 

SSL certificaten

Een SSL certificaat is de norm als het gaat over het beveiligen van transacties en data-uitwisseling op het internet.

Wat is een SSL certificaat?https logo1

Met een SSL certificaat is de communicatie tussen de browser (op de PC van de bezoeker) en je website (op de hosting server) versleuteld en daardoor beveiligd. Login gegevens zoals een wachtwoord  en gegevens die op een formulier worden ingevuld, worden  op deze manier zodanig versleuteld, dat anderen het niet kunnen uitlezen, ook hackers niet. Je herkent het aan de 'https' die voor de URL staat. Ook wordt er wel een groen slotje in de URL-balk getoond (afhankelijk welk type SSL-certificaat je afneemt)

Heb ik SSL nodig?

Wil je de communicatie tussen de bezoeker en je website beveiligen, zoals bij een webshop, dan is een SSL een must. Voor veel andere websites, bijv als er moet worden ingelogd of er worden privé gegevens op een formulier ingevuld, ook dan biedt een SSL-certificaat zekerheid en vertrouwen.
En nog iets:  Google plaatst websites met een SSL certificaat hoger in de zoekresultaten dan websites zonder SSL.
Update sept 2017: Met de komst van een nieuwe versie van browser Chrome (in okt 2017) wordt er ook gecheckt of er een SSL aanwezig is als een bezoeker iets op een webpagina gaat invullen, zoals bij een zoekveld of een (contact)formulier. Is er dan geen SSL, dan zal de browser de melding 'niet veilig' vertonen.

 Soorten SSL certificaten

Afhankelijk van de wensen en de toepassing zijn er verschillende soorten SSL certificaten:

 • DV of Domain Validated - de eenvoudigste vorm van een SSL certificaat waarbij alleen de domeinnaam gevalideerd wordt.
 • OV of Organization Validated - een iets uitgebreider SSL certificaat waarbij ook de bedrijfsnaam gevalideerd wordt.
 • EV of Extended Validation - de meest uitgebreide SSL certificaat waarbij domeinnaam, bedrijfsgegevens en de aanvrager gevalideerd worden.

Daarnaast kun je nog onderscheid maken in wat het SSL certificaat moet beschermen:

 • single SSL waarbij alleen de domeinnaam (met en zonder www) worden gebruikt
 • wildcard SSL  waarbij alle subdomeinen gedekt worden.

Neem contact op om af te stemmen welk SSL-certificaat voor jou het meest geschikt is.

Kosten SSL

Voor een standaard website met een contactformulier is een DV single SSL certificaat vaak voldoende. De kosten voor aanschaf varieert per hosting aanbieder en zal rond de 50 euro op jaarbasis zijn.
Daarnaast zijn er eenmalig instel kosten: het SSL moet op de site geactiveerd worden, het CMS moet erop worden ingesteld, maar belangrijker is dat alle content die door de site wordt gebruikt, ook via SSL verloopt. Vaak zijn er bestanden in het CMS (afbeelding, css-file) die toch hardcoded nog op http staan (dus zonder SSL) Deze worden opgespoord en aangepast, zodat er niet alsnog een foutmelding bovenaan je browser wordt getoond.
Tevens testen wij de site en passen Google Analytics en Google Search Console aan, zodat ook daar https standaard wordt.
Bezoekers die de site via http (zonder SSL) willen bezoeken (bijv. omdat er linkjes (met http)  staan op andere sites naar jouw site) die forceren we om toch de https variant te openen. Deze eenmalige aanpassing is voor een standaard site 1 à 2 uur werk.

 

Contact

 

Terug naar: hosting overzicht - Technisch Onderhoud Contract

Webdesign

Campagne website of Joomla CMS
 

Lees meer

Joomla CMS

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla websites
 

Lees meer

Hosting

Betrouwbare hosting voor professionals
 

Lees meer

SEO

Je website verbeteren zodat deze hoger scoort in Google
 

Lees meer

overzicht logos

Samen voor het beste resultaat

We werken graag samen met andere professionals aan mooie projecten; zowel op het gebied van website ontwikkeling als hosting en zoekmachine optimalisatie (SEO). De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor diverse bedrijven, reclamebureaus en internetbedrijven.
In veel gevallen heb ik de hosting geregeld, een Joomla site gebouwd en het technisch onderhoud van de Joomla website onder mijn beheer genomen. Voor enkele partners heb ik ook een SEO traject gedaan, oftewel het vindbaar maken in Google van de website.

 

 

 

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small