SEO specialist

Een SEO specialist is iemand die je helpt om beter gevonden te worden in de zoekmachines. Daarvoor kunnen diverse technieken gebruikt worden. Wij specialiseren ons in SEO-technieken voor Joomla en WordPress CMS. Daarvoor bieden we diverse extensies en plugins die we voor je op de website installeren en inregelen.
Ook bieden we een externe SEO-tool die je website dagelijks scant en advies geeft over wat er aan je website verbeterd kan worden, wat de score is van je belangrijkste zoekwoorden en waar bij je gegevens van Google Search en Google Analytics kunt integreren in je SEO rapportage. Daarmee wordt je zelf een SEO specialist!

SEO rapportage

Wil je meteen een SEO scan van je website (homepage) dan kun je gratis gebruik maken van onze SEO-scanner op https://seo-optimalisatie-specialist.nl/

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small