Content Intelligence

Content Intelligence voor tekstschrijvers

Wil je weten waar jouw concurrenten over schrijven of wat het publiek over jouw onderwerp wil lezen? Met de Content Intelligence tool in het SEO-dashboard kom je er snel achter. Ontdek nieuwe zoekwoorden waarover je kunt schrijven, zodat jouw tekst zo kompleet mogelijk wordt en nog beter kan scoren in zoekmachines. De geheime AI-tool waarmee je je concurrentie altijd een stapje voor blijft.

 

 content intelligence

Wat is de SEO-Dashboard Content Intelligence?

Het onderdeel Content Intelligence van de SEO-tool is een zogenaamd 'deep learning systeem' en werkt met kunstmatige intelligentie (in het engels Arithmetic Intelligence - A.I.) Nadat je een zoekterm hebt opgegeven onderzoekt het A.I. de zoekresultaten in Google en gaat op zoek naar de belangrijkste trends. Er wordt een overzicht gemaakt van alle sub-onderwerpen met betrekking tot de zoekterm, onderwerpen waar je zelf misschien niet aan zou denken. Al deze sub-onderwerpen hebben een relatie tot elkaar wat samen een kompleet verhaal vormt: de ideale content die alles verteld over het hele onderwerp.
De A.I. tool doet dus uitgebreid onderzoek naar je zoekterm en de bijhorende content van je concurrentie en vormt zich een beeld van de 'ideale content'. Vervolgens wordt grafisch weergegeven hoe jouw content zich verhoudt tot de ideale content.

Tijdens het schrijven van jouw content krijg je tips en suggesties over zoekwoorden en zoektermen die je meer of juist minder kunt gebruiken. Hierdoor ben je in staat om de meest ideale content te schrijven die het beste in Google gevonden kan worden.

 

De 'topic fit' van je tekst

Wil je een onderwerp beschrijven met een perfecte tekst, dan zul je aandacht moeten besteden aan alle aspecten rondom dat onderwerp. Met de Content Intelligence van het SEO-dashboard kom je er achter welke items of zoekwoorden nog aandacht nodig hebben. Door jouw tekst te laten scannen en te vergelijken met de top van de pagina's in Google (op het opgegeven zoekwoord) krijg je exact te zien welke zoekwoorden nog missen en krijg je suggesties van zinnen waarmee je wel goed kunt scoren. Met wat creativiteit van jou als tekstschrijver verkrijg je de beste teksten waarmee je je website goed laat ranken in Google.

 

 content intelligence SEO teksten

Content Quality Score

 

Content Quality Score

Wil je direct scoren met je tekst en meer resultaat behalen met je website. Gebruik dan de Content Intelligence-tool om je te helpen met het schrijven van teksten. Je ziet meteen of je genoeg content hebt, de juiste zoekwoorden hebt gebruikt en of jouw tekst beter scoort dan die van je concurrent. In elke alinea bepaal ji het onderwerp en voeg je voldoende zoekwoorden toe om goed gevondne te worden, zodat je tekst beter in Google scoort dandie van anderen.

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small