• Home
  • Zelf hosting regelen

Zelf hosting regelen?

Als je een beetje rond kijkt op internet kun je je website al hosten voor 20 tot 30 euro per jaar. Genoeg aanbieders die jou graag als klant willen.

Maar... als je serieus aan de gang wil met je website dan zul je ontdekken dat je met een Joomla site bij zulke hosters nog wel eens tegen problemen aanloopt. Om er een paar te noemen: de FTP snelheid (om backups te downloaden)  is traag, de rechten om zelf iets te installeren staan verkeerd, waardoor je foutmeldingen krijgt en white-screens-of-death.  Verkeerde PHP "safe mode" settings. Geen duidelijk beleid in PHP-updates, waardoor de hoster zomaar kan besluiten van de ene op de andere dag te updaten naar een nieuwere versie (waardoor je website opeens niet meer werkt) Of juist zo lang mogelijk blijft doorgaan met 1 verouderde (en dus gevaarlijke) PHP versies.
Kortom er zijn genoeg items, waar een gewone gebruiker geen erg in heeft, die (grote)  problemen kunnen geven.

Vandaar dat wij eigen hosting kunnen aanbieden, waarbij we gebruik maken van hosting partijen die we zelf geselecteerd hebben, en uitgebreid getest! Hosting die speciaal is ingericht voor Joomla!

Terug naar: hosting overzicht

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small