• Home
  • Joomla Monitoring Systeem

Joomla Monitoring Systeem

Maak je gebruik van ons Technisch Onderhouds Contract, dan brengen we je site onder in ons Joomla Monitoring Systeem (JMS).

joomla monitoring

uptime monitoringHet JMS houdt je website in de gaten, wij krijgen per mail bericht als de website plotseling niet meer bereikbaar is, zodat we meteen kunnen checken wat er aan de hand is.
Enkele belangrijke extensies, waaronder backups en de beveiliging van je website worden automatisch geüpdate zodra er een nieuwere versie van beschikbaar is. Je bent dus niet afhankelijk van een weekend, vakantie of drukte.
Indien nodig starten we een audit van je website waarbij we de hele site scannen en vergelijken met de core-Joomla files van die betreffende Joomla versie. Onregelmatigheden, tips en risico's worden in een rapport beschikbaar gesteld aan de techneut van 1-2-appletree die op zijn beurt actie kan ondernemen. Daarmee blijft je website veilig en up-to-date.

jms1

Met deze tool checken we bepaalde default instellingen van je Joomla site. Staat er iets niet goed, dan komen we er snel achter.

 

jms3

Per website hebben we een goed overzicht van welke extensies geüpdate moeten worden. Sommige kunnen we automatisch updaten, echter de meeste worden toch handmatig gestart en daarna gecheckt hoe de website erop reageert. Ook checken we meteen de PHP-versie van je site, minstens zo belangrijk.

 

Website gehackt?

Is om wat voor reden ook je Joomla website gehackt, dan kunnen we met ons JMS ook onderzoeken welke files zijn gewijzigd en eventueel wat er is gewijzigd, zodat we snel de website weer kunnen herstellen. Een wel zo veilig idee!

 jms2

Met deze tool checken we je hele website en kijken naar alle kwetsbare punten van je site: welke extensies mails kunnen verzenden, of files kunnen uploaden.

1-2-appletree is Joomla specialist

We werken dagelijks aan Joomla  websites van onze klanten. Niet alleen bouwen we nieuwe websites, ook doen we het technisch onderhoud, doen SEO-optimalisatie, geven advies, hosten we Joomla websites en herstellen we websites die gehackt zijn, .... van nieuwe klanten die nog geen TOC of hosting van ons hebben ;-) 

Terug naar: hosting overzicht - Technisch Onderhoud Contract

Wil je ook zonder zorgen je website gebruiken?  Laat ons je website monitoren:

Contact

 

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small