• Home
  • Webhostingvoordezaak

Webhostingvoordezaak

cloudlinux cageFS

Met webhostingvoordezaak.nl biedt 1-2-appletree betrouwbare hosting pakketten aan voor kleine actie-websites (500MB) tot bedrijfswebsites met meerdere e-mailboxen. Al beschikbaar vanaf € 3,95 per maand.

Voordelen webhostingvoordezaak:

uitermate geschikt voor Joomla en WordPress sites - geen rechten problemen, je kunt zowel via het CMS bestanden uploaden als via FTP, je website zal ze in beide gevallen kunnen gebruiken.
veilige hosting vanwege Cloud Linux omgeving met CageFS, waardoor hackers weinig kans hebben
 (cageFS biedt een afgeschermde omgeving, elke site draait in zijn eigen 'kooi' - een vrij unieke opl;ossing die niet gebruikelijk is in een shared hosting omgeving).
extra bescherming met imunify360 (Web Application Firewall (WAF) en Intrusion Prevention System (IPS) ) - een firewall is een extra laag rondom de website die in de gaten houdt welk verkeer er in en uit gaat en meteen ingrijpt als er iets verdachts gebeurt.
veel minder spam  door spam filtering op ingaande én uitgaande mail.
spam direct doorsturen naar je spam-box  door een instelbaar spam-filter op de mailboxen - hierdoor kun je SPAM berichten markeren door in de onderwerpregel automatisch *** SPAM *** te plaatsen én in je mailprogramma kun je daar op filteren, zodat die mail meteen in je SPAM-box terecht komt.
mail problemen makkelijk oplossen door controle op inkomende mail in het hosting panel - als er eens problemen zijn met het ontvangen van mail, dan is hier veelal te achterhalen wat de oorzaak is en kun je het daarna oplossen. Als webmaster kan ik in zo een geval jou advies geven.
uitbreidbaar met SSL-certificaat (voor groen slotje in adresbalk).
keuze uit verschillende PHP-versies (5.6 t/m 8.0), hierdoor kun je je website op tijd updaten en is je hosting omgeving ook geschikt voor nieuwere versies van je CMS die in de toekomst uitkomen.
  'hardened' PHP-versies voor als je toch met een oude PHP-versie moet werken  omdat nog niet al je extensies voor de nieuwere PHP-versies klaar zijn. Een zogenaamde HardenedPHP versie is een aangepaste versie van PHP die zodanig beveiligd is dat deze niet kwetsbaar is.
dagelijkse backups  standaard maken  we dagelijks een backup van de bestanden, je database en je mail en in geval van een calamiteit kunnen we die terug zetten. Ook kunnen we afspraken maken over het maken van een complete backup die we veilig op een  andere locatie plaatsen.
snelle websites  door gebruik te maken van snelle SSD schijven in plaats van de ouderwetse harddisks.

imunify360 firewallimunify360 firewall

 

Personal

500MB data opslag
geen database
3 mailboxen

€ 3,95 per maand

Basis+

1GB data opslag
5GB dataverkeer
1 database
10 mailboxen

€ 5,40 per maand

Premium+

2GB data opslag
10GB dataverkeer
2 databases
25 mailboxen

€ 7,95 per maand

Professional

5GB data opslag
20GB dataverkeer
5 databases
50 mailboxen

€ 13,50 per maand

Prijzen zijn excl BTW en per maand, echter deze worden vooraf per jaar berekend.

Terug naar: hosting overzicht

Wil je meer weten of heb je vragen, bel ons of plan een afspraak in:

Boek een afspraak

 

 

Hosting bestellen

Wil je een hosting pakket bestellen? Vul dan onderstaand formulier in. Ik neem dan contact met je op om af te stemmen welke stappen we ondernemen.
Wat is uw naam

Wat is uw bedrijfsnaam

Geef uw telefoonnummer op zodat we in het geval van vragen contact met u kunnen opnemen.

Vul hier uw e-mail adres in, zodat we contact met u kunnen opnemen.

Wilt u de domeinnaam voor de website opgeven?

Kies een hosting pakket

Als je nog een vraag hebt, vul je dat hier in.

Invalid Input

Als je op 'verzenden' klikt, ga je akkoord dat we jouw gegevens verwerken en opslaan, zodat we bijv. contact met je kunnen opnemen. Zie ook onze Privacy verklaring

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small