Basis websites

Voor verschillende toepassingen bieden we je een basis website die eenvoudig van opzet en veelal responsive is en dus geschikt voor smartphone, tablet en desktop/pc.

Deze basis websites zijn opgebouwd in HTML en CSS echter zonder database. Er is dus geen CMS beschikbaar om de tekst te wijzigen. Dat is meteen ook een voordeel, daardoor is er geen technisch onderhoud aan de website nodig, dus geen maandelijkse kosten hiervoor.

Deze websites zijn geschikt voor ZZP-ers, klein MKB, detailhandel, product-sites, aktie websites, etc.  waarbij je weinig of niets hoeft te wijzigen aan de site.

Wijzigingen (tekst of foto's)  worden door een webbouwer (in HTML) gedaan. Middels een strippenkaart kunnen wijzigingen uitgevoerd worden.

De voorbeeld sites zijn gevuld met demo teksten en foto's. De foto's dienen vervangen te worden door je eigen foto's, het auteursrecht van de (voorbeeld) foto's ligt bij derden.

Voorbeelden:

Capture

  temp capture

Capture is een onepage HTML website met responsive bootstrap framework. Inclusief Youtube popup video, Mailchimp ajax aanmeldformulier, coole animaties, testimonial slider en meer.

Squad

temp squad

Onepage HTML Bootstrap template, responsive. Eenvoudige en moderne layout met mooie CSS3 animaties.

Yebo

  temp yebo

Onepage HTML en CSS3 responsive website, geschikt als product website vanwege de weergave van foto's.
Auteur:  Peter Finlan

Multi

template multi 

Multi is een One-page HTML website welke volledig responsive is en geschikt voor de nieuwe moderne browers. Opgebouwd met CSS3 en Bootstrap, filterbaar portfolio, contact formulier  en diverse CSS3 animaties.

 

Persoonlijke websites

Personal 1

 

temp personal1

Moderne one-page persoonlijke website, geschikt voor webdsigner, fotograaf, grafisch designer en andere creatieven. HTML site met CSS3 en Bootstrap. Beschikbaar in 9 kleuren.

 

Personal 2

temp personal2

One-page HTML site voor het tonen van een CV (persoonlijke site)
Volledig responsive template met Bootstrap3 en o.a. voorzien van timeline, gallery en brukbaar voor iedereen die een persoonlijke homepage wil hebben.

 

Personal 3

temp personal3

 Personal 3 is een schitterende one-page persoonlijke portfolio template. Geschikkt voor verschillende beroepsbeoefenaars, met name in de creatieve sector. Gebouwd rondom hetBootstrap 3 framework, HTML, CSS3.
Eenvoudig, modern en responsive met keuze uit 9 kleuren schema's.

 

Coming soon templates

Coming soon 1

temp coming soon1

Coming soon 1 website is een tijdelijke website die wordt gebruikt als de eigenlijke website verbouwd wordt of tijdelijk niet beschikbaar is.

Coming soon 1 is voorzien van een countdown pagina, kompleet animated, responsive en voorzien van mailchimp integratie met Captcha contact formulier. Een extra 'Over ons' pagina biedt de mogelijkheid extra informatie over het bedrijf of product te geven.

Techniek:  HTML5/CSS3, Google webfonts, FontAwesome icons, responsive en geschikt voor verschillende moderne browsers.

 

 

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small