responsive website laten maken

WordPress Monitoring Systeem

Wil je het technisch beheer van je WordPress website uitbesteden, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met ons WordPress Monitoring Systeem (WMS) houden we jouw site in de gaten.

WordPress beheer

Met het WMS houden we je website in de gaten, we krijgen per mail bericht als jouw site plotseling niet meer bereikbaar is. Op die manier zijn we er snel bij en zorgen we ervoor dat je site weer snel on line is.

 

WordPress backups

Mede met hulp van een backup extensie in je WordPress site en ons WMS kunnen we eenvoudig en snel een backup van je website en database maken en deze veilig opslaan op onze cloud server.
In het geval van een calamiteit beschikken we dan toch nog over een kopie van je site.

 

WordPress instellingen

Binnen WordPress, en dan met name in de configuration-file, kun je allerlei slimme instellingen maken, die ervoor zorgen dat je website veilig blijft. Maar hoe doe je dat en welke instellingen zijn handig? En kun je makkelijk zelf deze file aanpassen en opslaan?
In de praktijk merken we dat website-eigenaren dit niet doen, waardoor je site minder veilig wordt.
Vandaar dat wij al deze instellingen voor jou beheren en instellen. En wanneer nodig, bijv. bij onderhoud aan je site, wijzigen we de instellingen om ons werk te doen, waarna we het daarna weer veilig dicht zetten.

 

WMS wordpress configuration

WordPress gehackt?

Met dezelfde WMS tools kunnen we je website auditen. Dat betekend dat we je site diepgaand scannen en vergelijken met de core-files van WordPress. Zodra er een verschil wordt opgemerkt tussen een file op jouw site en de standaard WordPress files, wordt dit opgemerkt en gerapporteerd.
Hetzelfde wordt gedaan met files die mail kunnen versturen. (denk aan misbruik daarvan voor spam) Verdachte files die een bepaald verdacht patroon hebben, worden ook gerapporteerd, op die manier kunnen wij vrij snel de juiste files onderzoeken of deze gehacked zijn of niet.

Hieronder zie je een rapportage van onze WMS audit tool:

WMS audit wordpress hacked

 

WordPress specialist

Of wij WordPress specialist zijn, mag je zelf bepalen. We nemen jouw website serieus, zo ook het beheer en de beveiliging daarvan. En dat geldt ook voor onze WordPress hosting.

 

WordPress onderhoud en updates

WordPress logoHeb je een WordPress website gemaakt of laten maken, dan is het technisch WordPress onderhoud van je website heel belangrijk. Vergelijk je website maar met een auto; ook die heeft regelmatig onderhoud nodig. Een wasbeurt of de auto goed stofzuigen kun je zelf nog wel, maar aan de motor onderhoud plegen of een APK keuring uitvoeren is een ander verhaal.
Elke website met een CMS (zoals WordPress) heeft regelmatig technisch onderhoud nodig, omdat er meerdere keren per jaar belangrijke updates uitkomen.
Om je site veilig te houden, zul je dus goed in de gaten moeten houden wat en wanneer er geüpdatet moet worden.
Je kunt het zelf doen, maar om dit goed te regelen en niets over het hoofd te zien, moeten er allerlei update-sites in de gaten gehouden worden. (van zowel WordPress, het thema als van de plugins)
Als je daarom liever voor zekerheid en gemak gaat, kunnen wij ook dit voor je regelen.

 

WordPress website onderhoud, vergeet de plugins niet

Bijna maandelijks komt er wel een update uit van het WordPress CMS, dat is dan een nieuwe release waar kleine foutjes zijn hersteld en nieuwe functionaliteit is toegevoegd. Maar bijna nog belangrijker zijn de updates die uitkomen van alle verschillende plugins die ook in je website actief zijn. De plugins zorgen voor de extra functionaliteit binnen  je site, denk aan een contactformulier of het maken van een backup.
De updates van plugins komen op onregelmatige tijden en dienen dan geïnstalleerd en getest te worden, om te zien of het nog goed met de huidige WordPress versie en thema werkt.

wordpress updates plugins

WordPress thema
Ook van je WordPress thema zal regelmatig een update uitkomen, waarin kleine bugs worden verbeterd en opgelost. Voor de veiligheid van je website is het van belang dat je ook in de gaten houdt, of het door jou gebruikte thema regelmatig updates aanbiedt. Is dat het geval, installeer dan nieuwe updates op tijd. Maak je gebruik van een betaald thema (ook wel premium theme genoemd), vergeet dan niet jaarlijks de licentie te verlengen. Op die manier kun je gebruik blijven maken van de updates die het thema aanbiedt en kun je support krijgen en vragen stellen aan de leverancier.

Backup maken

Doe je zelf het onderhoud aan je wordpress website, maak dan altijd (voordat je iets update) een backup van de website én de database en bewaar die op een aparte plek. Dus niet op de server laten staan! Dat kan namelijk een probleem  worden, hackers hebben dan de mogelijkheid toegang te krijgen tot je backup met alle informatie (en wachtwoorden die daarin staan).
Het is een goed idee om elke maand een backup van je site te maken en deze op je eigen PC op te slaan.

WordPress onderhoud uitbesteden

Besteed je het technisch onderhoud (updates maken) van je website aan ons uit, dan regelen wij die backup en heb jij er geen omkijken naar. Bij elke nieuwe backup, worden zowel de website, het thema, de plugins en de database (met teksten en afbeeldingen)  veilig opgeslagen. Daarnaast monitoren we jouw website 24 uur per dag, 7 dagen per week.
Meer weten over hoe wij je WordPress website beheren en backups maken, lees verder op WordPress Monitoring Systeem

WordPress support

Wil je daarnaast ook vragen kunnen stellen als je problemen onder vindt bij het werken met je WordPress website? Of heb je nieuwe functionaliteit nodig op je website? We denken graag mee over het gebruik van nieuwe (premium) plugins, die jouw website beter en kompleter maken. Support bieden wij aan klanten middels een strippenkaart. Neem even contact met ons op om dit door te spreken.

WordPress hosting

Heb je behoefte aan een goede hosting omgeving voor je WordPress website, waarbij je als klant contact kunt opnemen middels mail of telefoon? Dan  helpen wij je ook graag verder. We hebben ruime ervaring met hosting voor CMS systemen zoals Joomla en WordPress. Lees meer hierover op: WordPress hosting.

Voordelen van ons hosting platform:

  • dagelijkse incrementele backups van bestanden en database - er wordt bijgehouden wat er dagelijks verandert en van die bestanden wordt een backup gemaakt, wel zo slim
  • maandelijkse backup van site en database die veilig wordt opgeslagen op een backup server, deze staat op een andere locatie dan de webserver
  • hosting vanuit Nederland (Rotterdam) zodat je website snel is te laden voor je bezoekers uit Nederland
  • ingebouwde bescherming met firewall en afgestemd op een Wordpress site waardoor je site veilig is - dit doen we met speciale software op server niveau, dat is veel beter dan een beveiligins plugin op website niveau zoals andere aanbieders moeten doen, en vaak goedkoper.

 

1-2-appletree; één partij voor het bouwen van je WordPress website, de hosting, het onderhoud en SEO.

WordPress webshops

Het WordPress CMS is eenvoudig uit te breiden met een webshop. Het populaire WooCommerce is hiervoor een goede keuze. Daarnaast is een geschikt theme nodig dat past bij jouw wensen en ondersteund wordt door WooCommerce.
Wij helpen je graag met het kiezen van het juiste theme en de extra plugins die je nodig hebt om van je WooCommerce shop een succes te maken.

Je kunt je webshop uitbreiden met o.a.:

  • paypal betaaloptie;
  • iDEAL / Mollie betaaloptie of MisterCash voor België;
  • PDF invoices voor het maken van mooie facturen in PDF formaat;
  • widgets voor navigatie, aanbiedingen, winkelwagen, etc.

Webshop hoog in Google?

Een webshop die niet gevonden wordt heeft geen zin. Vandaar dat je ook tijd moet steken in het vindbaar maken van je WordPress webshop in Google. Dat kan met een gewone SEO-tool die je in WordPress installeert. Maar een uitgebreide SEO-tool, die los van je webshop staat en je webshop van buitenaf bekijkt zoals Google dat doet, heeft de voorkeur. Beide varianten kunnen wij voor jou regelen.

1-2-appletree ontwikkelt niet alleen websites / webshops in WordPress, we hebben ook al jaren ervaring met zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO. Samen met verschillende partners hebben we het SEO-dashboard ontwikkeld. Deze handige tool is onmisbaar als je serieus zelf met SEO aan de slag wilt of als je het wilt uitbesteden; wij geven je toegang tot de online-omgeving.
Lees meer over het SEO-dashboard.

WordPress website

WordPress CMSWordPress is van origine een blogsysteem, maar in de afgelopen jaren is het uitgegroeid tot een volwaardig Content Management Systeem (CMS). Je kunt er dus complete websites mee bouwen.
Met name door de themes en page builders is het eenvoudig in het gebruik.
Dat betekent dat zelfstandig professionals, marketeers en ondernemers eenvoudig zelf hun website kunnen aanpassen en uitbreiden, zonder veel technische kennis.
Je kunt ervoor kiezen om het verdere WordPress onderhoud uit te besteden. Jij plaatst het nieuws en de blogs op je site en verder hoef je je geen zorgen te maken over backups, updates, etc.; dat regelen wij voor jou.

Voordelen WordPress:

• Eenvoudige beheeromgeving in het Nederlands.
• WordPress wordt voortdurend doorontwikkeld, waardoor je verzekerd blijft van een betrouwbare website.
• WordPress is makkelijk uitbreidbaar met allerlei plugins, die extra functionaliteit aan de site toevoegen.
• WordPress is uit te breiden met een SEO-plugin waardoor de site goed vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google.

WordPress extra functionaliteit

De basis van WordPress is vrij summier, maar is eenvoudig uit te breiden met allerlei plugins.
Wil je extra functionaliteit, dan heb je al snel meerdere plugins nodig.
Wij helpen je met het kiezen van de juiste plugins, die ook goed met je WordPress site samenwerken en goed doorontwikkeld worden.
Van verschillende plugins hebben wij een Premium of Pro versie aangeschaft, waar je tegen geringe kosten gebruik van kunt maken. Wij zorgen dan voor de updates. Zie ons WordPress onderhoud abonnement.

Goed vindbaar in Google?

Ook met de vindbaarheid van je WordPress website in Google kunnen we jou helpen. 1-2-appletree ontwikkelt niet alleen websites in WordPress, we hebben ook al jaren ervaring met zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO. Samen met verschillende partners hebben we het SEO-dashboard ontwikkeld. Deze handige tool is onmisbaar als je serieus zelf met SEO aan de slag wilt of als je het wilt uitbesteden. Wij geven je dan toegang tot de online-omgeving. Lees meer over het SEO-dashboard.

 

Wil jij een WordPress website?

We helpen je graag op weg met het bouwen van een WordPress site. Wij doen de techniek, het installeren van WordPress, de database, het installeren van het theme en alle benodigde plugins;
jij draagt zorg voor de teksten en de afbeeldingen. Heb je daar hulp bij nodig? Ook daarmee zijn we je graag van dienst.

 

 

  • 1
  • 2

Webdesign

Campagne website of Joomla CMS
 

Lees meer

Joomla CMS

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla websites
 

Lees meer

Hosting

Betrouwbare hosting voor professionals
 

Lees meer

SEO

Je website verbeteren zodat deze hoger scoort in Google
 

Lees meer

overzicht logos

Samen voor het beste resultaat

We werken graag samen met andere professionals aan mooie projecten; zowel op het gebied van website ontwikkeling als hosting en zoekmachine optimalisatie (SEO). De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor diverse bedrijven, reclamebureaus en internetbedrijven.
In veel gevallen heb ik de hosting geregeld, een Joomla site gebouwd en het technisch onderhoud van de Joomla website onder mijn beheer genomen. Voor enkele partners heb ik ook een SEO traject gedaan, oftewel het vindbaar maken in Google van de website.

 

 

 

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small