responsive website laten maken

Testimonials op je website gebruiken

Een testimonial op een website is een ervaring van een klant die positieve gevoelens oproept bij de bezoekers van je site. Ze zijn bedoeld om vertrouwen te geven en om  bezoekers te overtuigen om ook jouw dienst of product af te nemen.

Wat is een goede testimonial?

Een goede testimonial is een aanbevelingstekst. Oprecht geschreven door een echte klant. En uiteraard met een naam erbij en het liefst met foto. Uiteraard zijn er uitzonderingen, waarbij een klant liever geen foto of naam wil vermelden, maar dat zijn uitzonderingen.
Een goede testimonial geeft bijvoorbeeld aan wat de klant jouw product of dienst heeft opgeleverd. Wat eventueel de scepsis was van de klant alvorens hij het product/dienst aanschafte en dat de klant het product specifiek aan raadt aan anderen.

Waar plaats je testimonials?

Een pagina met alleen maar testimonials zal niet werken. Je zult je testimonials moeten selecteren en apart op pagina's plaatsen waar bezoekers een beslissing nemen. Dus op een verkoop-pagina waar een bezoeker een keuze kan maken om een product of dienst aan te schaffen, plaats je 1 of 2 testimonials.

 

Webteksten schrijven

Goede webteksten zijn belangrijk voor je website en overtuigen bezoekers om actie te ondernemen. Onderstaande artikelen leren je meer over copywriting voor je website.

Webdesign

Campagne website of Joomla CMS
 

Lees meer

Joomla CMS

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla websites
 

Lees meer

Hosting

Betrouwbare hosting voor professionals
 

Lees meer

SEO

Je website verbeteren zodat deze hoger scoort in Google
 

Lees meer

overzicht logos

Samen voor het beste resultaat

We werken graag samen met andere professionals aan mooie projecten; zowel op het gebied van website ontwikkeling als hosting en zoekmachine optimalisatie (SEO). De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor diverse bedrijven, reclamebureaus en internetbedrijven.
In veel gevallen heb ik de hosting geregeld, een Joomla site gebouwd en het technisch onderhoud van de Joomla website onder mijn beheer genomen. Voor enkele partners heb ik ook een SEO traject gedaan, oftewel het vindbaar maken in Google van de website.

 

 

 

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small