responsive website laten maken

zoekmachine optimalisatie - SEO

Zoekmachine optimalisatie (engels: Search Engine Optimization - SEO) is de kunst van het optimaliseren van een website, zodat deze beter gevonden wordt in de zoekmachines. Voor Nederland geldt dan Google als belangrijskte zoekmachine, omdat deze het meeste wordt gebruikt.
Zoekmachines bezoeken een wesbite en indexeren deze, waardoor de verschillende pagina's in de zoekresultaten getoond worden.

SEO wordt toegepast om goed te scoren in de 'organische zoekresultaten van Google'. Daarmee worden de gewone zoekresultaten bedoeld, niet de advertenties van Google Adwords die boven aan de pagina of soms onderaan worden getoond.

Meer info over SEO en het SEO dashboard, een online tool om websites op SEO gebied te scannen en te verbeteren

Wat is een mailinglist?

Een mailinglist is een lijst met e-mailadressen waaraan een e-mail gestuurd kan worden. Zie het als een groep die eenvoudig in één keer benaderd kan worden. Naast het e-mailadres bevat de lijst vaak ook andere gegevens, zoals naam, bedrijfsnaam en plaats. Dit is geheel afhankelijk van de informatie die je vraagt, als iemand zich opgeeft voor je nieuwsbrief.

Wat is opt-in en opt-out?

Met opt-in wordt bedoeld dat de ontvanger van de e-mail die je wilt versturen vooraf toestemming aan jou geeft.
Opt-out is de mogelijkheid die ontvangers geboden wordt om zich uit te schrijven van jouw e-mail nieuwsbrief. De opt-out mogelijkheid moet je in ieder geval in elk e-mailbericht plaatsen en tevens op de website.

De nieuwe Europese wetgeving schrijft voor dat e-mails alleen (geautomatiseerd) verzonden mogen worden met vooraf toestemming van de ontvanger. Dit geldt zowel voor B2C als voor B2B. Kortom: opt-in dus.

  • 1
  • 2

Webdesign

Campagne website of Joomla CMS
 

Lees meer

Joomla CMS

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla websites
 

Lees meer

Hosting

Betrouwbare hosting voor professionals
 

Lees meer

SEO

Je website verbeteren zodat deze hoger scoort in Google
 

Lees meer

overzicht logos

Samen voor het beste resultaat

We werken graag samen met andere professionals aan mooie projecten; zowel op het gebied van website ontwikkeling als hosting en zoekmachine optimalisatie (SEO). De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor diverse bedrijven, reclamebureaus en internetbedrijven.
In veel gevallen heb ik de hosting geregeld, een Joomla site gebouwd en het technisch onderhoud van de Joomla website onder mijn beheer genomen. Voor enkele partners heb ik ook een SEO traject gedaan, oftewel het vindbaar maken in Google van de website.

 

 

 

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small