responsive webdesign2

de AVG en je website - 10 praktische tips!

Je zult er vast al het een en ander over gehoord en gelezen hebben; de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming), oftewel de nieuwe privacywet die 25 mei 2018 van kracht wordt.
In dit artikel geef ik wat tips over wat je met je website moet doen als het gaat over de AVG.

Lees meer

10 website fouten die je wilt voorkomen

Het ontwikkelen van een (nieuwe) website zal je veel tijd en de nodige hoofdbrekens kosten. Deze pdf met de 10 meest voorkomende fouten bij het maken van een site wil je dan zeker gelezen hebben!

Lees meer

5 redenen om HTTPS te gebruiken

Onlangs kwam Google met de melding om websites die met een SSL-certificaat beveilgd zijn, te belonen in de zoekresultaten.
Maar wat is HTTPS / SSL nu eigenlijk en waarom zou je het (nog meer) gebruiken?

Lees meer

Joomla website gehackt?

Het zal je maar gebeuren dat je via Google je website opzoekt, klikt op je eigen domeinnaam, en er verschijnt een zwart scherm met de tekst "Gerapporteerde aanvalsite" Je hebt geen idee hoe dat kon gebeuren, laat staan wat je er aan kan doen.

Lees meer

Webdesign

Campagne website of Joomla CMS
 

Lees meer

Joomla CMS

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla websites
 

Lees meer

Hosting

Betrouwbare hosting voor professionals
 

Lees meer

SEO

Je website verbeteren zodat deze hoger scoort in Google

Lees meer

overzicht logos

Samen voor het beste resultaat

We werken graag samen met andere professionals aan mooie projecten. Zowel op het gebied van website ontwikkeling, hosting als zoekmachine optimalisatie / SEO van jouw website. De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor  diverse bedrijven, reclamebureaus en internet bedrijven.
In veel gevallen heb ik de hosting geregeld, een Joomla site gebouwd en het technisch beheer van de Joomla website uit handen genomen. Voor enkele partners heb ik ook een SEO traject gedaan, ofwel het vindbaar maken in Google van de website.

 

 

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:
BizzMix small