Webstatistieken slim gebruiken

Meten is weten!

Met welke zoekwoorden komen bezoekers op je site terecht? Hoe lang verblijven ze op je site? En via welke website hebben ze je gevonden? In onze webstatistieken vind je dit alles terug.

Webstatistieken of webstats, zoals ik ze vaak noem, is software die exact meet hoeveel bezoekers er op je site komen, met welke zoekwoorden ze op je site komen en vanaf welke zoekmachine.

Het leuke van webstats is dat er verschillende programma's zijn die je kunt gebruiken/installeren om van alles te meten. Althans, voor mij als techneut is dat leuk. Maar wat wil de gebruiker nu precies?

Wat je van je bezoekers wilt weten is wat je ziet in de webstatistieken. Bijvoorbeeld: Hoe lang blijft een bezoeker op je website? En hoeveel webpagina's bezoekt hij dan? Welke websites zorgen voor kwalitatief goede bezoekers? En wat zíjn kwalitatief goede bezoekers?

Bekijk meer blog artikelen

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small