Twitteren

Twitter jij al? Een veel gehoorde vraag de laaste tijd. En heb je geen idee wat het is? Of dat je iets mist? Lees dan verder.

Twitter was in het begin alleen populair bij internetfreaks, maar dat is niet meer het geval.  Zelfstandige professionals, ZZP-ers, freelancers, etc., ze krijgen steeds meer door dat het niet alleen leuk, maar ook heel handig is.

Maar, wat is twitter nu precies?

Eigenlijk best wel moeilijk uit te leggen. Je moet het gewoon doen, om het te leren kennen en erachter te komen dat het van nut voor je is.

Twitter - in het kort

Je creëert je eigen netwerk van mensen die jij wilt volgen: klanten, vrienden, zakenpartners maar ook andere professionals uit je vakgebied. Als het jou uitkomt, lees je hun korte berichten (tweets).

Zelf schrijf je ook korte berichten, die dan gelezen kunnen worden door jouw volgers: mensen die interesse hebben in jou en wat je te bieden hebt.

Twitteren is makkelijker dan SMS-en én goedkoper: het is namelijk gratis!

 

twitter

Vragen stellen

Op twitter kun je gemakkelijk vragen stellen aan heel veel mensen tegelijk.

Gebruik de hashtag # in combinatie met een zoekterm, en stel je vraag.

Voorbeeld: Ik wil iets weten over #webdesign

 

Of stel een algemene vraag door #durftevragen te gebruiken. Veel twitteraars houden alle vragen die gesteld worden met de hashtag #durftevragen in de gaten, om jou direct van een antwoord te voorzien.

 

Wil je leren twitteren?

Op twitter.com maak je een account aan.

 

 

 

 

Bekijk meer blog artikelen

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small