Google update Caffeine

In juni 2010 introduceerde Google een nieuwe update van het zoekalgoritme; deze kreeg de naam Google Caffeine. Een groot deel van de datacenters van Google maakt nu gebruik van deze update. De resultaten van zoekopdrachten zijn nu meer relevant. Tevens wil Google met deze update de spam sites uit de index verwijderen.

Caffeine is ook het antwoord van Google op zoekmachine Bing. Om niet achterop te raken heeft Google hard gewerkt aan belangrijke items, waaronder het snel kunnen weergeven van de zoekresultaten. Google kan nu nog nauwkeuriger zoekresultaten weergeven, die voor de bezoeker relevant zijn.

Snel indexeren

Met de caffeine update is Google in staat om zoekresultaten sneller te verzamelen en weer te geven en worden webpagina's sneller geindexeerd. De basisstructuur van Google's zoekmachine is hiermee klaar gemaakt voor volgende updates, die wellicht meer invloed op de zoekresultaten zal hebben.

Bekijk meer blog artikelen

Contact

1-2-appletree vof
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 84555270

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small