responsive website laten maken

Van de Zoete

site-vandezoeteVan de Zoete uit Aerdenhout bakt werkelijk de heerlijkste taarten, muffins en cupcakes. De in"eigen huis" gebakken lekkernijen worden verkocht aan restaurants, etc in de buurt. Voor de website wilde Van de Zoete een eenvoudig bestel mogelijkheid. De site wilde ze zelf bijhouden, waarvoor het Joomla CMS een juiste keuze is.

 

website: vandezoete.nl

Geleverde diensten: op maat gemaakte template aan de hand van een grafisch ontwerp, Joomla CMS, SimpleCaddy bestelmandje, hosting.

Paraat Service

site-paraatserviceDe CV-ketel specialist uit Papendrecht was toe aan een nieuwe website. Paraat Service & Onderhoud  koos voor een website met CMS zodat hij zelf makkelijk acties kan plaatsen. Daarnaast was de vindbaarheid belangrijk.
De Joomla website die we voor hem maakten bevat verschillende formulieren en is geoptimaliseerd op verschillende zoekwoorden en regionale plaatsnamen.

 

website: paraatservice.nl

Geleverde diensten: template, Joomla CMS, RSFormsPro formulieren, SEO (zoekmachine optimalisatie) met o.a. diverse landingspagina's, hosting.

Interactief Veranderen

site-interactiefveranderen

Interactief Veranderen is een netwerk van organisatieprofessionals met verschillende specialismen, maar één visie. Oprichter en spil is verander- en interventiekundige Marck Oostra.

website: interactiefveranderen.nl

Geleverde diensten: template, Joomla CMS, RSFormsPro formulieren, hosting, hands-on training.

Huisartsenpraktijk Wilbrink

site-wilbrinkHuisartsenpraktijk Wilbrink uit Voorthuizen had een (verouderde) Joomla 1.5 website met een menu wat niet goed functioneerde. De vraag in eerste instatie was om enkele foto's in de header van de homepage te plaatsen en de submenu-items te repareren.

Met de komst van Joomla 1.7 (en 2.5 in het vooruitzicht) is besloten een nieuwe template te installeren en de content van 1.5 te verhuizen naar de nieuwe website.

website: huisartsenpraktijkwilbrink.nl

Geleverde diensten: Yootheme template, Joomla CMS, verhuizing domeinnaam, hosting, contact- en klachten-formulier, overzetten content van oude site naar nieuwe site.

Webdesign

Campagne website of Joomla CMS
 

Lees meer

Joomla CMS

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla websites
 

Lees meer

Hosting

Betrouwbare hosting voor professionals
 

Lees meer

SEO

Je website verbeteren zodat deze hoger scoort in Google
 

Lees meer

overzicht logos

Samen voor het beste resultaat

We werken graag samen met andere professionals aan mooie projecten; zowel op het gebied van website ontwikkeling als hosting en zoekmachine optimalisatie (SEO). De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor diverse bedrijven, reclamebureaus en internetbedrijven.
In veel gevallen heb ik de hosting geregeld, een Joomla site gebouwd en het technisch onderhoud van de Joomla website onder mijn beheer genomen. Voor enkele partners heb ik ook een SEO traject gedaan, oftewel het vindbaar maken in Google van de website.

 

 

 

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small