responsive website laten maken

FAQ

FAQ webdesign

Kan ik de teksten op de website zelf wijzigen?

Met een CMS kan dat.Je kunt dan gemakkelijk zelf teksten wijzigen, foto's plaatsen en pagina's toevoegen. Heb je geen tijd hiervoor, dan kunnen wij het ook voor je verzorgen.
Wij vinden het belangrijk dat een website regelmatig wordt bijgewerkt, zodat bezoekers een up-to-date website te zien krijgen.

Hoe registreer ik een domeinnaam?

Je kunt bij elk webhostingbedrijf een domeinnaam registreren. Uiteraard kunnen wij dat ook voor je regelen. Wil je dat wij ook je website ontwerpen en hosten, vraag dat dan bij ons aan. Anders zullen we je domeinnaam achteraf moeten verhuizen. Het voordeel is dat we je domeinnaam altijd op jouw naam/bedrijf registreren en je één contactpersoon hebt voor hosting, website en domeinnaam. Dat werkt wel zo makkelijk.

Kan ik later de website uitbreiden?

Je website kan volledig met je meegroeien. Helemáál als je gebruik maakt van een CMS. Wij kunnen op ieder moment je website aanpassen, uitbreiden of voorzien van nieuwe functionaliteit  (agenda, foto-galerij, forum, nieuwsbrieven, etc).

Wat is een CMS?

Een Content Management Systeem is software die wij op de server installeren, zodat jij als gebruiker gemakkelijk zelf de website kan beheren. Je kunt dan teksten aanpassen, foto's plaatsen, extra pagina's aanmaken, etc.

Waarom gebruiken jullie Joomla als CMS?

Joomla wordt inmiddels voor miljoenen websites gebruikt. Het is een open source CMS, wat betekent dat er geen licentiekosten voor betaald worden. Het is waarschijnlijk het meest gebruikte open source CMS ter wereld. Met meer dan 190.000 geregistreerde leden op het Joomla-forum is er een heel grote groep mensen die (gratis) ondersteuning kan geven, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Veiligheidslekken worden meestal sneller gedicht dan bij commerciële software het geval is. Dit verhoogt de betrouwbaarheid.

Kortom, Joomla is een goede keuze, er zijn veel extra functies voor te krijgen en de ontwikkeling is gewaarborgd door een grote groep vrijwilligers.

Mijn neefje/buurjongen/stagiare maakt ook websites en die zijn veel goedkoper. Waarom zou ik dan bij 1-2-appletree een website laten maken?

Om diverse redenen ben je bij ons beter uit:

  • 1-2-appletree beschikt over veel meer kennis en ervaring, op het brede gebied van webdesign, vindbaarheid in zoekmachines en e-mail marketing
  • de website zal onderhouden moeten worden de komende jaren (je neefje/buurjongen/stagiaire zal daar wellicht geen tijd voor of zin in hebben)
  • wij investeren in langdurige contacten met onze klanten, omdat we weten dat continuïteit heel belangrijk is voor jou

Webdesign

Campagne website of Joomla CMS
 

Lees meer

Joomla CMS

Wij zijn gespecialiseerd in Joomla websites
 

Lees meer

Hosting

Betrouwbare hosting voor professionals
 

Lees meer

SEO

Je website verbeteren zodat deze hoger scoort in Google
 

Lees meer

overzicht logos

Samen voor het beste resultaat

We werken graag samen met andere professionals aan mooie projecten; zowel op het gebied van website ontwikkeling als hosting en zoekmachine optimalisatie (SEO). De afgelopen jaren heb ik gewerkt voor diverse bedrijven, reclamebureaus en internetbedrijven.
In veel gevallen heb ik de hosting geregeld, een Joomla site gebouwd en het technisch onderhoud van de Joomla website onder mijn beheer genomen. Voor enkele partners heb ik ook een SEO traject gedaan, oftewel het vindbaar maken in Google van de website.

 

 

 

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

 

1-2-appletree werkt mee in BizzMix:

BizzMix small