Technisch Onderhoud

Een website die niet onderhouden is mist zijn doel. Vandaar dat 1-2-appletree jou behulpzaam is met het onderhoud van je website; het updaten van teksten en foto's (zodat je website nieuws laat zien aan bezoekers) alsook het 'patchen' van componenten en modules (in bijv. Joomla) komt aan de orde. Dit is noodzakelijk voor een veilige website, die niet gehackt wordt.

Wij bieden hiervoor diverse contracten of een handige 'onderhouds strippenkaart' zodat je altijd van te voren weet wat de investering is.

Lees meer over:
Technisch Onderhouds Contract

Kom je als nieuwe klant bij ons langs? Dan checken we je hele Joomla website met ons Joomla Monitoring Systeem, kortweg JMS.
Met dit JMS doen we een zogenaamde 'audit' en na enkele minuten komt daar een rapport uit die de status weergeeft van de hele website. Direct met aandachtspunten waar nodig.
Bestande klanten koppelen we ook aan ons JMS, zodat we makkelijk kunnen updaten of een backup kunnen starten.
Lees meer over ons Joomla Monitoring Systeem

PHP upgrade?

Als partner van Byte helpen we klanten om hun Joomla (of WordPress) website te upgraden of migreren zodat deze ook werkt onder PHP 7.
Veel hostingproviders gaan in 2017 hun servers upgraden van PHP5.5 of  5.6 naar versie 7. Dit is noodzakelijk om de server veilig te houden en dus ook de websites die daarop draaien. byte

1-2-appletree helpt daarbij. Heb je de hosting geregeld bij Byte en wil je de website geschikt maken voor PHP 7 dan hebben we toegang tot je website nodig om te zien wat er zoal geinstalleerd is om een inschatting te maken van de hoeveelheid werk.

Toegang tot de backend van Joomla/WordPress:  je kunt een super admin account voor ons aanmaken met ons mailadres. (gegevens ontvang je van ons per mail)

Tevens hebben we toegang nodig tot het Byte service panel (jouw hosting omgeving), om toegang te krijgen tot de database en FTP. Dit kun je eenvoudig regelen door in te loggen op  het service panel van Byte en het Technisch Beheer (tijdelijk)  aan ons over te dragen. Je vindt het hier:

 byte tech beheer1

Je geeft daarna ons klantnummer op en geeft aan voor welke website jeu het technisch beheer aan ons wil overdragen.  Uiteraard blijf je zelf eigenaar van de domeinnaam en de website. (Ons klantnummer geven wij per e-mail aan je door.)

We maken vooraf afspraken en een inschattig van de kosten om de website weer een aantal jaren te kunnen laten draaien.

Wil je je website upgraden voor PHP? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Je kunt ook jouw gegevens via het offerte formulier aan ons opgeven, wel zo makkelijk.

 

Heb je vragen? Mail of bel ons: 078 - 617 95 10

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.