SEO

Op het gebied van internet marketing bieden we ondernemers een  aantal diensten die we gebruiken om je bedrijf via internet te promoten. Van zoekmachine optimalisatie en e-mail marketing tot marketing-automation.

 

Hoog scoren in Google?

Hieronder verstaan wij een hoge positie voor je website op bepaalde zoekwoorden (keywords) in de natuurlijke zoekresultaten van Google. Aan de hand van een aantal vragen optimaliseren wij je website en installeren we een SEO-extensie zodat je makkelijk zelf je site kunt aanpassen. Deze techniek wordt ook wel zoekmachine optimalisatie (afgekort SEO) genoemd.

Het resultaat is een beter vindbare website met meer bezoekers!

Voor het Joomla CMS (wat wij zelf veel gebruiken) zijn speciale SEO-extensies beschikbaar die SEO inzicht geven in de pagina's die je in je site aanmaakt, waardoor ze optimaal kunnen scoren in zoekmachines. Wil je hier meer over weten? Lees meer over: Joomla en SEO

SEO dashboard

Met het SEO dashboard beschik je over een online tool waarin de SEO van je website wordt doorgelicht. Het geeft inzicht in:

  • (SEO) technische kwaliteit van je site (zijn er de juiste kopjes toegepast, is de titel lang genoeg en is er een metatag beschrijving)
  • welke zoekwoorden zijn belangrijk en hoe scoor je daarop in Google
  • hoe scoren je concurrenten op die zelfde zoekwoorden
  • welke pagina's linken naar je website en welke pagina's zijn nog meer interessant om links van te krijgen
  • mogelijkheid om direct aan linkbuilding te doen, via het automatisch sturen van mailtjes met link verzoeken
  • integratie met de data van: Google Analytics, Google Search Console, Google Ads, Facebook Insights, Google Mijnbedrijf, Mailchimp
  • SEO rapportage (pdf per mail)

Meer info over ons SEO-dashboard

 

Tips

Wil je zelf aan de slag om je website beter te laten scoren, kijk dan eens op de pagina: internet marketing tools

Afdrukken E-mail

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.1-2-appletree werkt mee in BizzMix:
BizzMix small