Webstatistieken slim gebruiken

Webstatistieken slim gebruiken

Meten is weten!

Met welke zoekwoorden komen bezoekers op je site terecht? Hoe lang verblijven ze op je site? En via welke website hebben ze je gevonden? In onze webstatistieken vind je dit alles terug.

Webstatistieken of webstats, zoals ik ze vaak noem, is software die exact meet hoeveel bezoekers er op je site komen, met welke zoekwoorden ze op je site komen en vanaf welke zoekmachine.

Het leuke van webstats is dat er verschillende programma's zijn die je kunt gebruiken/installeren om van alles te meten. Althans, voor mij als techneut is dat leuk. Maar wat wil de gebruiker nu precies?

Wat je van je bezoekers wilt weten is wat je ziet in de webstatistieken. Bijvoorbeeld: Hoe lang blijft een bezoeker op je website? En hoeveel webpagina's bezoekt hij dan? Welke websites zorgen voor kwalitatief goede bezoekers? En wat zíjn kwalitatief goede bezoekers?

Bekijk meer blog artikelen

Nico Bouwman

Geschreven door : Nico Bouwman

Nico Bouwman is web-integrator, Joomla specialist, SEO kenner met een grote interesse in marketing automation.
Naast het ontwikkelen van websites heeft hij een grote passie voor het optimaliseren (snelheid) van websites, het beter vindbaar maken in zoekmachines en het vergroten van het rendement van websites.

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

Gratis Tips&Trucs
Wil je ook gratis tips & trucs?
Geef je naam en e-mailadres op en we houden je op de hoogte, ook als er weer een nieuw blog-artikel verschijnt.