LinkedIn gebruiken

LinkedIn gebruiken

Hoe gebruik je LinkedIn zodat je er ook klanten aan overhoud? Vraag je je dat ook af? Of verzamel je alleen maar meer contacten?

Vul een compleet LinkedIn profiel in

De 1e stap is een compleet profiel invullen, en dan bedoel ik je naam, bedrijven waarvoor je hebt gewerkt, werkzaamheden, etc. Richt je je als ondernemer op de Nederlandse markt, vul dan ook alles in het Nederlands in. Dat leest wel zo makkelijk.

Plaats een duidelijke foto van jezelf

Wil je nieuwe klanten, dan zullen ze jou moeten leren kennen. Gebruik daarom een duidelijke foto waarop je vriendelijk kijkt. TIP: stap eens naar een fotograaf en laat een serie goede foto's maken, je hebt dan voldoende keus om de meest geschikte foto te gebruiken in je profiel.

Nodig de mensen die je kent uit

De 2e stap is iedereen die je (goed) kent uit te nodigen om mee te 'connecten'. Dit zijn niet direct de mensen met wie je zaken gaat doen, maar via hen kom je in contact met hun netwerk. Zo breid je jouw netwerk ook weer uit.

Filmpje kijken?

Hieronder een (Engelstalig) filmpje over LinkedIn.

Bekijk meer blog artikelen

Nico Bouwman

Geschreven door : Nico Bouwman

Nico Bouwman is web-integrator, Joomla specialist, SEO kenner met een grote interesse in marketing automation.
Naast het ontwikkelen van websites heeft hij een grote passie voor het optimaliseren (snelheid) van websites, het beter vindbaar maken in zoekmachines en het vergroten van het rendement van websites.

Contact

1-2-appletree
tel: 078-6179510
info@1-2-appletree.nl

Offerte aanvragen

KvK: 24316247

Internetburo Dordrecht

Als internet bureau helpen wij ZZP-ers, bedrijven en organisaties uit heel Nederland met het ontwikkelen van websites. Vanuit onze vestiging in Dordrecht werken wij voor regionale (Dordrecht, Rotterdam) en nationale opdrachtgevers.

Gratis Tips&Trucs
Wil je ook gratis tips & trucs?
Geef je naam en e-mailadres op en we houden je op de hoogte, ook als er weer een nieuw blog-artikel verschijnt.